A te véleményed szerint hány felé nem létezik?
Biológiailag 3, ha a születésinél adódó összes változatot az interszexualitásból egynek vesszük. Férfi-nő-interszexuális.
Társadalmi nemeknek(gender) nem tudom milyen relevanciája van kutatási szempontokat leszámítva. Nekem például a saját nemi identitásom ott körbe ért, hogy nincs kugim, szóval nő vagyok, társadalmi szerepek meg el vannak engedve részemről, az nem része a saját identitásomnak. De szerintem 3+ valamennyi. Igazából szerintem nem releváns. Miért érdekeljen, hogy más mi alapján határozza meg magát? Ha valaki megkér, hogy xy módon hivatkozzak rá, akkor úgy fogok, de ennyi
Kettő nem van.
A többi csak deformitás.
De a "hányféle" az egybeírandó.
Kettő.
X kromoszómás: nő, Y kromoszómás: férfi.
Elhanyagolható százalékban vannak rendellenességek - de mint a neve is mutatja a dolognak ez rendellenes.
Meg van olyan mentális betegség, amikor úgy érzed/hiszed/szeretnéd/állítod (a kívánt aláhúzandó), hogy nem az vagy amit a génjeid meghatároznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!