Benhur1959 kérdése:
Rengeteg bűnügyről hallani,férj megölte a feleségét gyerekeit,előtte verte őket,a feleség a házat se hagyhatta el?
Figyelt kérdés
Másiknál keres a krapek 600 ezret,40,50 ezreket lök oda az élettársának,aki kitart mellette,a harmadik meg..a a fél város(nőket)állítólag a felesége nem tud róla....van olyan is amikor a fószer nem akar dolgozni,kocsmába csak,amit nem tud kifizetni,a feleségének kell ledolgozza,ezek a jó férfiak?ma 12:32
11/16 A kérdező kommentje:
amikor bejelölök egy nőt,és erre letilt,nemhiszem hogy azért teszi mert azt gondolja hogy másokhoz hasonlítom magam
ma 13:20
12/16 anonim válasza:
11. Miért hogy írsz rá a nőkre? Meg egyáltalán miért bejelölgeted őket? Miért nem élőben próbálsz ismerkedni?
13/16 anonim válasza:
Nekem ma a halott anyukámat szidtad, szóval... rohadt vagy, és joggal nem lesz soha senkid.
14/16 anonim válasza:
13. Őszinte részvétem.
Neked meg mondanám kérdező hogy feladtam rajtad. Több kérdésed alá is kommenteltem, de mindig csak támadsz, mondod a magadét. Így nincs értelme bármit is mondani neked
15/16 anonim válasza:
Nem, azért tilt le, mert nem társkeresésre használja az adott oldalt, szóval minek törődjön egy idegen kéretlen jelölésével?
Kérdező, ne foglalkozz a társkereséssel. Egy jó pszichológushoz menj el.
16/16 anonim válasza:
Aha, van ilyen, mindig tele tudják pakolni a híradókat valami nyomasztással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!