Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rengeteg bűnügyről hallani,fér...

Benhur1959 kérdése:

Rengeteg bűnügyről hallani,férj megölte a feleségét gyerekeit,előtte verte őket,a feleség a házat se hagyhatta el?

Figyelt kérdés
Másiknál keres a krapek 600 ezret,40,50 ezreket lök oda az élettársának,aki kitart mellette,a harmadik meg..a a fél város(nőket)állítólag a felesége nem tud róla....van olyan is amikor a fószer nem akar dolgozni,kocsmába csak,amit nem tud kifizetni,a feleségének kell ledolgozza,ezek a jó férfiak?
ma 12:32
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
ha meg én szóvá teszem hogy 40 hez közeledve még nem volt nő akinek bejöttem volna,jön a szöveg hogy biztos gonosz vagy,irigy,rossz a személyiséged
ma 12:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem ezek a jó férfiak, de ezt te is tudod
ma 12:41
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Már megint te? Tegnap is válaszoltam a kérdésedre. Talán ha elmennél ismerkedni és nem gyakori kérdéseken vernéd magad a földhöz hogy minden nő idióta akkor lenne valakid.
ma 12:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szélsőségesen rossz példákhoz hasonlítod magad, még nem leszel jobb ember. Csak a példáidtól jobbak, miközben az eddigi kérdéseid alapján te is egy megkeseredett, agresszív, mocskolódó ember vagy.
ma 13:05
 5/15 A kérdező kommentje:
mindenki megkeseredett lenne ha 40 hez közeledve még nem beszélt nővel
ma 13:06
 6/15 anonim ***** válasza:
5. Nem mindenki megkeseredett. Nekem a nagybáttyámnak soha életében nem volt kapcsolata, egy idő után bele nyugodott és teljesen boldogan él a mai napig (már 68 éves). De ha neked barátnőre van szükséged azt nem úgy fogod elérni hogy itt hisztizel nap, mint nap. Szélsőséges példákhoz hasnlítod magad, egy 16 éves fiútól irigyled el a barátnőjét, és amikor megmondják neked hogy ez már a 20-dik ilyen kérdésed akkor még te vagy felháborodva, és agresszíven lépsz fel mindenki ellen. Ha akarnál párkapcsolatot akkor most felállnál rendet tennél az agyadban, összeszednéd magad külsőleg és elmennél valami értelmes dolgot csinálni.
ma 13:11
 7/15 anonim ***** válasza:
És eddig milyen módszerekkel próbáltad megoldani ezt a problémát?
ma 13:14
 8/15 A kérdező kommentje:
nálam roszabb külsejű,drogos srácoknak van barátnője,aki egyetemet végzett
ma 13:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezekkel a példákkal csak hergeled magad, teljesen feleslegesen. Saját magaddal legyél rendben, ne a "bezzeg mások" miatt dohogj.
ma 13:17
 10/15 anonim ***** válasza:
8. Azért nem hiszem hogy heroin függő srácoknak van barátnője. Nekem meg van ismerősöm aki füvezik (mindenki tudja, de senkit nem zavar, mert nem sűrűn és attól még egy okos srác, és nagyon értelmes), egyetemet végzett és van barátnője. Szvl attól függ hogy milyen mértékű a drog. És látod már megint másokhoz hasonlítgatod magad. Ülsz a gép előtt és keresed a kifogásokat, hogy jajj te milyen szörnyű embereket ismersz és nekik mégis van barátnőjük. Hát akkor ne turkálj az ő életükkel hanem foglalkozz saját magaddal.
ma 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!