Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Beismernéd valaki előtt, hogy...

Beismernéd valaki előtt, hogy hibáztál, hibás vagy valamiben, aki úgyis úgy reagálna, hogy "na ugye (én megmondtam)"? Vagy csak magadban ismernéd el a hibát, de neki nem mondanád.

Figyelt kérdés
nov. 23. 06:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

Ilyen hibakereső, hibáztató emberrel célszerű nem is kommunikálni semmilyen szinten.

Ez egy személyiségzavar egyik része.

Kb arra élvez, ha valakiben hibát talál, képes tapsikolni is, meg újjongani utána. ha "nyert".

Ezeknek a létezés egy verseny, amit meg kell nyerni mindenkivel szemben napi szinten.

Kuka az ilyen alak.

nov. 23. 09:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, az ilyen figurákra alapból ráhagyom, még azt is, ha azt bizonygatja, hogy halak sétálnak az utcán, a nagymamája meg a tenger fenekén él már 70 éve.
nov. 23. 09:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Az esetek igen nagy többségében beismerem, ha hibázok és elnézést kérek, valamint igyekszem a tudásomnak megfelelően hamar korrigálni a helyzetet.
nov. 23. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ált. felelősséget vállalok a hibáimért, max. nem hirdetem hangosan, ha nem látom értelmét.
nov. 25. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!