Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megijednétek, ha egy női...

Megijednétek, ha egy női influencer azzal fenyegetőzne, ráír a pasitokra, férjetekre?

Figyelt kérdés

Mert van, aki ezzel fenyegetőzik, és be is szarnak a női haterek. Tiltják az influt, stb. Hát én ugyan nem vagyok hater kommenter, de nem is lehetne evvel rám ijeszteni. :D

(Mondjuk én meg férjem esetében felület sincs amin írhatna. :D Nekünk se Facebook, se Instagram, semmilyen szokásos ráírós felület, ahol az emberek feltüntetik a kapcsolataikat. De ez nem témába vágó, csak esetünkben még ez is eszembe jutott.)

nov. 22. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
He?
nov. 22. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Nem értem a kérdést,miért fogalmazódott meg benned?🤔

Nincs valamid,de mégis van?

nov. 22. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mitől kellene félni? Talán elcsábítja a férjet?
nov. 22. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Írjon, kit érdekel?
nov. 22. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ijednék meg. Én abban a hiszemben vagyok, hogy a párom nem foglalkozik más nőkkel. Ez a bizalom. Ha nem hinnék ebben, akkor az azt jelentené hogy nem bízom benne, és akkor felesleges együtt lenni.
nov. 22. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Influencer? Azok a mozgó reklámtáblák?? 🤣 Meg se hallanám, ennyire lélektelen önértékelésileg nulla emberekkel ki a bánatom foglalkozik bármit is? Aki meghallja ezeket, az annyit is ér... rajtam már beépített reklámblokkoló van.

Őszintén szólva jobban zavarnak az olyan emberek, akik „evvel” formát használnak az „ezzel” helyett. Náluk már csak a „Pécsett”-esek a rosszabbak...

nov. 22. 20:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Miért, a Pécsett meg az evvel nyelvtanilag helyes. :D
nov. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!