Miért ítélik el sokan az influencereket ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 19:52
2/15 anonim válasza:
Mert sokan nem jó irányba "influencelik" a követőiket. De akik igen, azok fogadják tengermély tiszteletnyilvánításomat!
3/15 A kérdező kommentje:
Leginkább az idősebb korosztály
2023. júl. 16. 19:55
4/15 anonim válasza:
Mert számukra a munka az, ahová bejársz, gürcölsz, hazajössz, takarítasz, főzöl. És másnap ugyanez.
Ennyi az oka.
Magam is "influenszer" vagyok szépségápolás témában. De engem nem zavarnak, akik nem értik.
5/15 anonim válasza:
#4 Számomra ez a munka, amit leírtál, de örülnék neki ha nem ez lenne és azon vagyok, hogy ezt elérjem. Úgyhogy eléggé beleléptél a lelkivilágomba ezzel a beszólással.
6/15 anonim válasza:
Mert szerintük ez nem munka. Fogalmuk sincs, hogy mennyi meló van egy 10 perces minőségi videóval. Illetve nem is értik az egészet.
7/15 anonim válasza:
Az idősebbek csak a produktív munkát látják hasznosnak, ha pl.: elkészül egy 16.252. golyóscsapágy. Azonban az influencerség részben ilyen kamuállás, mert van, aki valóban nem tuud igazán értelmes-hasznos üzenetet felmutatni a munkájával, így meg jó, hogy lenézik őket, ha a semmiért meg felvesz rengeteg zsozsót.
8/15 anonim válasza:
Mi az az influencer? A bioreklámhordozó "vedd meg ezeket a termékeket" fajta egy semmi, egy hatalmas átverés.
Aki meg érdekes, értelmes online tartalmakat gyárt, azokat meg nem hívnám influencernek.
9/15 anonim válasza:
Ha beszólásnak vetted, akkor azzal neked van dolgod.
Remélem megoldódik, és kijössz a társadalmi elvárásokból.
10/15 anonim válasza:
Mert nem igazán van értékteremtés abban amit csinálnak. Legalábbis a klasszikus értelemben véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!