Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem szeretik sokan a...

Miért nem szeretik sokan a várakozást?

Figyelt kérdés

Pl a sorbanállásnál. A leggyakoribb indok az, hogy lenne jobb dolguk is, ami aztán abból áll, hogy nyomják a telefont. (amit sorbanállásnál is lehet amúgy)

De sorbanállásnál lehet egy csomót nézelődni például. Megfigyelni minden apró részletet. Kajásboltban megnézni, ki mit vett, és megpróbálni elképzelni, hogy miért pont azt.

Vagy dugóban szavakat alkotni az előtted lévő rendszámából. Nézni a kocsikat, hogy melyik milyen márka. Megnézni, melyik színből van a legtöbb. Stb, rengeteg ilyen van még.

Magyarul: felfedezni a körülötted lévő világot. De a legtöbben ehhez túl türelmetlenek.

2023. júl. 13. 00:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Én csak akkor nem tudok várakozni, ha éhes, szomjas, vagy fáradt vagyokv vagy kanikulaban kell allni. Vagy ha egy budos ember áll előttem. Vagy ha hangos vagy bunkó valaki a sorban. Ezektől nyűgös leszek én is.
2023. júl. 13. 00:09
 2/17 anonim ***** válasza:
24%

Mert várakozni SZAR. Még akkor is ha képes vagy valami facebook "bölcsességet" köré költeni arról, hogy milyen buta rajtad kívül mindenki, mert nem találjuk fel magunkat.

Ha te élvezed hogy másokat nézhetsz,akkor az tök szupi! Örülök neki! Viszont miért nem lehet ezt a szokásodat magadban tartani, anélkül hogy hogy itt gratulálj érte magadnak, és számonkérnéd a nettől, hogy "na, miért nem vagytok olyanok, mint én? ti velem ellentétben türelmetlenek vagytok és nem tudjátok értékelni a pillanatot!! szomorú."

2023. júl. 13. 00:26
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
A legtöbb embert a körülötte lévő dolgok megismerése kevésbé érdeklik, mint a saját, személyes vágyaik, igényeik azonnali kielégítése.
2023. júl. 13. 00:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki sietne,azt érzik lemaradnak valamiről. De 4-5 órát várni pl orvosi rendelőben nagyon kellemetlen. Ha pedig volt már rá példa,nagyon bele merülök a telefonomba nem hallom ha szólítanak...
2023. júl. 13. 00:39
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Mert nem érek rá basszus, azért.Pl. rohadtul idegesít, mikor direkt nem nyitnak kasszát, aztán reggel 25 percet állok sorba egy szaros péksüteményért.Az pont 25 perc amit elvesztegettek feleslegesen az életemből.

Aztán munka után abban a pár óra szabadidőmben sem azt akarom hallgatni, hogy mondjuk az öregasszony a kasszással akar szociális életet élni és pofátlanul feltartja a sort, visszaszalad, a kasszából megy ki vásárolni, stb.Ezer dolog van, amit csinálni kéne és akkor ott szarakodok.

2023. júl. 13. 00:46
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Mert ez a nézelődés egy csecsemő fejlődő agyát még lefoglalja, de egy átlag felnőttét már nem.
2023. júl. 13. 00:50
 7/17 anonim ***** válasza:
97%

"Kajásboltban megnézni, ki mit vett, és megpróbálni elképzelni, hogy miért pont azt."

Ilyenkor visszaköszön a szociális fóbiám. "Senki nem nézi, mit csinálsz." De, mindig van egy nyomorék, aki nem tud a saját dolgával foglalkozni.

2023. júl. 13. 00:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
En varakozas kozben ellenkezoleg, nem megfigyelem a kornyezetem, hanem elfeledkezem rola. Otthagyom a testem a sorban, es szex, utazas, elkepzelt veszekedes, barmi elragad.
2023. júl. 13. 01:35
 9/17 anonim ***** válasza:
18%

Jó kérdés, én is szoktam hasonlón gondolkodni, illetve nyugis időszakomban olyanokat cselekedni, mint amiket írtál.

Talán azért van ez, mert egyfajta versenyszellem van az emberekben benne, másrészt elsőre ítélnek, és akik előttük van, az többnyire nem szimpi, így rá kivetítve így vezetik le a belső feszkót (idegeskedés). Lehet olyan is, hogy 100 apró feladata van, és azt gondolja, hogy a 24h. alatt-, vagy a 8h.-s munkaidő alatt nem fogja tudni elvégezni ezt, pedig de, így megint mássra vetíti ki a problémáját.

2023. júl. 13. 05:38
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem mindenkinek vannak ilyen gondolatai/tűnetei. A legtöbben ezekre nem is gondolnak amit te most felsoroltál.
2023. júl. 13. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!