Miért nem szeretik sokan a várakozást?
Figyelt kérdés
Pl a sorbanállásnál. A leggyakoribb indok az, hogy lenne jobb dolguk is, ami aztán abból áll, hogy nyomják a telefont. (amit sorbanállásnál is lehet amúgy)
De sorbanállásnál lehet egy csomót nézelődni például. Megfigyelni minden apró részletet. Kajásboltban megnézni, ki mit vett, és megpróbálni elképzelni, hogy miért pont azt.
Vagy dugóban szavakat alkotni az előtted lévő rendszámából. Nézni a kocsikat, hogy melyik milyen márka. Megnézni, melyik színből van a legtöbb. Stb, rengeteg ilyen van még.
Magyarul: felfedezni a körülötted lévő világot. De a legtöbben ehhez túl türelmetlenek.
2023. júl. 13. 00:06
11/17 anonim válasza:
Például azért, mert azt a napi 1-2 óra szabadidőmet nem azzal szeretném tölteni munka után, hogy büdösen, koszosan, fáradtan ácsorgok egy katlan közepén, ami tele van idiótákkal.
12/17 anonim válasza:
Amiket felsoroltál kérdező, azok legfeljebb valami durván autista embert tudnak lekötni, vagy egy fél éves babát, de egy felnőtt embert biztos, hogy nem.
13/17 anonim válasza:
Marhára nem érdekel, ki mit vásárolt, a színek sem, örülök, hogy neked van ilysmihez türelmed, nekem nincs. Én csak mihamarabb végezni akarok és folytatni az utam. A várakozás egyfajta kényszer, én gyűlölöm a kényszer minden formáját.
14/17 anonim válasza:
Mert ezzel elmegy az idő, feleslegesen. Van, akinek más dolga is van, mint bámulni ki a fejéből.
15/17 A kérdező kommentje:
13-as, én megmondtam, hogy nincs türelmük az embereknek!
2023. júl. 13. 13:03
16/17 anonim válasza:
#15 Ha neked is lenne dolgod, időpontra mennél valahova, stb, akkor téged is bosszantana.
17/17 A kérdező kommentje:
Igen, valóban arra gondoltam, amikor az embernek nincs más dolga.
Ha időpontra sietne, az más, nem arról szól a kérdésem.
Olyankor én is nagyon mennék.
2023. júl. 13. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!