Miért kell Isteníteni valakit azért, mert túlélt egy súlyos autóbalesetet?
A kollégámról van szó, kicsivel több mint egy hónapja egy fiatal srác megcsúszott az apja terepjárójával, átcsúszott a szembe sávba, és frontálisan ütközött a kollégámmal, én is arra mentem volna haza pár órával később, akkor még a helyszín levolt zárva, az alapján akkor tényleg komolynak nézett ki az ügy.
De megúszta jó pár csonttöréssel, egy valamilyen agyrázkódással, meg gyógytornával, ami azért nem nagy cucc.
Ma jöhetett vissza dolgozni, és mindenki Istenítette, kérdezgette, mint egy sztár, de mi ebben a nagy dolog? Semmi súlyos sérülés, semmi maradandó, onnantól, hogy kiszedték az autóból az érdem az orvosoké nem?
Csak nem értem a kamu hype-ot.
Nekem az a fura mikor vki az autóbalesetét meséli meg a felépülése alatt van évek óta meg stb es büszke arra hogyva hírekben is benne volt, na ezek mellett hónapos csetek alatt egyszer emlitettem neki hogy amigy nekem is volt már autóbalesetem és érxekes de nagy ivben lesz.rja. csak magáról beszél. Meg hogy a hírekben vannak a továbbiak is.
A végén csak annyit mondram, szomorú hogy ezért vagy híres.
Azota meg nem ír nekem. De eskü nem akartam megbántani. Inkább empatikusan írtam. Soha nem voltam vele szemét.
De szóval nem is erőltetem valahogy, hogy írkáljunk még.
Kérdező, te kaptál egyáltalán szeretetet, törődést és odafigyelést a szüleidtől?
Komolyan, az eszem megáll ezen a kérdésen. Ekkora görény nem lehetsz, kérdező.
Tudod mit, tapasztald meg, hogy milyen egy majdnem halálos baleset. Aztán, ha életben maradsz, majd adj hálát ezért. Te is csak addig tudsz ugatni, míg át nem éled ugyanazt, mint a másik.
Régen olvastam ilyen rosszindulattól és megkeseredettségtől teli kérdést.
Az agyrázkódás és csonttörés sem épp játék... arról nem is beszélve, hogy milyen végkimenetele is lehetett volna egy ilyen ütközésnek, balesetnek. A többiek, úgy néz ki veled ellentétben, annak örültek, hogy a kolléga éppen megúszta és nem maradt szegény ott a roncsok közt; ez messze van a sztárolástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!