Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell Isteníteni valakit...

Miért kell Isteníteni valakit azért, mert túlélt egy súlyos autóbalesetet?

Figyelt kérdés

A kollégámról van szó, kicsivel több mint egy hónapja egy fiatal srác megcsúszott az apja terepjárójával, átcsúszott a szembe sávba, és frontálisan ütközött a kollégámmal, én is arra mentem volna haza pár órával később, akkor még a helyszín levolt zárva, az alapján akkor tényleg komolynak nézett ki az ügy.

De megúszta jó pár csonttöréssel, egy valamilyen agyrázkódással, meg gyógytornával, ami azért nem nagy cucc.

Ma jöhetett vissza dolgozni, és mindenki Istenítette, kérdezgette, mint egy sztár, de mi ebben a nagy dolog? Semmi súlyos sérülés, semmi maradandó, onnantól, hogy kiszedték az autóból az érdem az orvosoké nem?

Csak nem értem a kamu hype-ot.

ma 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Atyaúristen!Hát már a balesetet is irigylik egymástól az emberek?
ma 16:40
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Rosszabbul is elsülhetett volna, egy csontörés, agyrázkódás azért nem kis dolog, lelkileg szükség van ilyenkor támaszra. Akik érdeklődnek felőle,valószínű örülnek,hogy nem halt meg az illető.
ma 16:45
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Örülnek hogy életben van, lehetett volna rosszabb is, és igen is nagy dolog egy csont törés, meglehetősen fájdalmas is. A baleset traumát is okozhat benne. De gratulálok még azért is sikerül irígykedned mert túl élt egy balesetet, és addig is nem rólad van szó. Kicsit lehetnél empatikusabb is vele, és gondold magad a helyébe
ma 16:59
 4/14 A kérdező kommentje:
Milyen trauma? Én ha bent ülnék egy balesetben, kiszednek, és örülök, hogy mindenem megvan és kész.
ma 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Az nem istenítés, meg hype, hogy érdeklődünk valaki felől és "üdvözöljük" a visszatérését egy baleset után. Amit csinálsz az irigység.
ma 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
4. Ebből is látszik hogy nem voltál még balesetben. Én voltam és igen is trauma. A félelem a sokk, utána nem mertem sokáig autóba ülni. A szirénák hangja, hál' Istennek nekem sem lett semmi bajom a világon, de akkor is traumatikus élmény egy baleset. És inkább ürülj hogy nem tapasztaltad még meg hogy milyen
ma 17:13
 7/14 anonim válasza:
69%
Elkézepltem most, ahogy a balesetet szenvedő kolléga visszajött dolgozni és mindenki örül neki meg minden, eközben a kérdező majdnem felforr az irigységtől, hogy most nem ő a sztár, a figyelem központja, vörös fejjel bosszankodik magában. XD
ma 17:16
 8/14 anonim válasza:
65%

Kérdező, fordított helyzetben fogadok te elvárnád ezt a hypot...

Egyszerűen irigy vagy. A kollégák csak örülnek neki, hogy túlélte és vissza mehetett dolgozni. Nem kell ezt leírni úgy, hogy istenítik. Ez max a te fejedben van így, mert rendkívül irigy vagy rá és bosszant, hogy most ő van figyelemben. Ne legyél ilyen. Szerinted az normális lenne ha monjduk te szenvednél ilyen balesetet és amikor visszamész dolgozni senki nem örülne, ujjongna neked, hanem mintha semmi nem történt volna? Kétlem, hogy hidegen hagyna, és elvárnád, hogy körülötted forogjanak...

ma 17:24
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Te tuti nem vagy százas kérdező
ma 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
64%

4

Persze.Jól van...Ön egy terminátor.De nem lehet mindenki olyan fasza gyerek mint maga.

ma 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!