Miért kell Isteníteni valakit azért, mert túlélt egy súlyos autóbalesetet?
A kollégámról van szó, kicsivel több mint egy hónapja egy fiatal srác megcsúszott az apja terepjárójával, átcsúszott a szembe sávba, és frontálisan ütközött a kollégámmal, én is arra mentem volna haza pár órával később, akkor még a helyszín levolt zárva, az alapján akkor tényleg komolynak nézett ki az ügy.
De megúszta jó pár csonttöréssel, egy valamilyen agyrázkódással, meg gyógytornával, ami azért nem nagy cucc.
Ma jöhetett vissza dolgozni, és mindenki Istenítette, kérdezgette, mint egy sztár, de mi ebben a nagy dolog? Semmi súlyos sérülés, semmi maradandó, onnantól, hogy kiszedték az autóból az érdem az orvosoké nem?
Csak nem értem a kamu hype-ot.
Kérdező, fordított helyzetben fogadok te elvárnád ezt a hypot...
Egyszerűen irigy vagy. A kollégák csak örülnek neki, hogy túlélte és vissza mehetett dolgozni. Nem kell ezt leírni úgy, hogy istenítik. Ez max a te fejedben van így, mert rendkívül irigy vagy rá és bosszant, hogy most ő van figyelemben. Ne legyél ilyen. Szerinted az normális lenne ha monjduk te szenvednél ilyen balesetet és amikor visszamész dolgozni senki nem örülne, ujjongna neked, hanem mintha semmi nem történt volna? Kétlem, hogy hidegen hagyna, és elvárnád, hogy körülötted forogjanak...
4
Persze.Jól van...Ön egy terminátor.De nem lehet mindenki olyan fasza gyerek mint maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!