Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tapasztaltàtok hogy az olyan...

Tapasztaltàtok hogy az olyan emberek akikkel sok jot tettetek vagy mellette àlltatok nehéz helyzetben megutàlt benneteket?

Figyelt kérdés

Került,lepattintott,lekezelő volt.Egy ismerősömmel való beszélgetés gondolkodtatott el ő tapasztalt ilyet és ràjöttem én is.Csak nem értem benne a logikàt.Ha nekem valaki jót tesz,mellettem àll a bajban biztos nem azt fogom eltaszítani egy rossz periódus utàn inkàbb azokat akik nem àlltak mellettem vagy csak felszines kapcsolatok.Pl.mikor egy baràtnőm

régen segített egy nehéz időszakomban lelkileg és anyagilag eszembe se jutott volna lepattintani.Évekkel később ez a baràtsàg tönkrement màs dolgok miatt.Akkor nagyon sajnàltam.Nem én voltam a szakítófél.Akkor felhoztam ezt az időszakot is neki meg hogy hàlàs vagyok amit tett.Azt mondta azt hagyjuk azt akkor megtette mert úgy érezte segíteni kell de segített volna màsnak hasonló helyzetben.Nem tartozok neki semmivel.

nov. 21. 21:21
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Masoknal az biztos sot azt kritizaljak is!A projektalas bingo ok nem hibasak csak a masik vagy a korulmenyek meg mindig ok huzzak a rovidebbet ..
nov. 24. 19:17
 22/27 anonim ***** válasza:
A tipikus "áldozat" típus, a "szegény én" szindrómás. Addig kellesz nekik, amíg tart ez az állapot.
nov. 24. 19:21
 23/27 A kérdező kommentje:
22.fejen talaltad a szoget! Pont ebben volt reszem.Amikor elkezdtunk baratkozni rogton eam zuditott ezer dolgot szerelmi csalodas,depresszio,ongyilkos gondolatok,meg neko mennyire szuksege van emberekre.Utana 1,5 honapig nem jelentkezett bar sohase tette volna akkor nem kezdodott volna el egy kalvaria...
nov. 24. 20:15
 24/27 anonim ***** válasza:
Na látom akkor ezekkel mindenki megjárta itt is :) Bár logikus is valahol... Egyébként szerintem mondanom se kell, de ezekben az egyedekben az a legtanulságosabb, ahogy a végén puffan az ember. Ahogy ő segített neki, és elhitte a hazugságait, hitegetéseit, majd amikor fordult a kocka, hirtelen megpróbálja elhazudni az egész korábbi helyzetet, kiforgatni valami teljesen másnak, és magát szintén áldozatnak lefesteni, a férfit aki pedig ott volt mellette és segítette, erőszakos bántalmazónak, aki csak kihasználta őt. És akkor az ember csak néz bután hogy mi van? Ugyanolyan gátlástalanul adja elő a storytokat, mint amiket másokról neked is hazudott, csak itt már tudod mennyire nem így volt, hiszen te magad voltál a másik fél... És már reppen is tovább a következő szerencsés "megmentőhöz". Aki volt már ilyenben, az fenntartással fogja onnét kezelni az összes egyoldalú mesét, amit az ilyen áldozat típus nők gyakran lefestenek. És tényleg nem is szabad nekik bedőlni, mert a legrosszabb típusok közé tartoznak. Mindenhova csak bajt, romlást, káoszt és széthúzást hoznak, ahova beeszi őket a fene.
nov. 24. 20:29
 25/27 A kérdező kommentje:

Mindig a vegen puffanunk.

"Ahogy ő segített neki, és elhitte a hazugságait, hitegetéseit, majd amikor fordult a kocka, hirtelen megpróbálja elhazudni az egész korábbi helyzetet, kiforgatni valami teljesen másnak"- na ez ismeros.Ezeknek ugy nez ki hasonlo a mukodesi elvuk.Vegen ram kente az egeszet,azt mondta nem latok tisztan,toxikus vagyok,jatszmazok mind azzal mrgvadolt amit o tett.

Amugy az is igaz ami az utolso mondatod bajt,kaoszt,viszalyt szitanak,tele vannak konfliktusokkal. Zurzavaros a gondolkodas modjuk.

nov. 24. 20:43
 26/27 anonim ***** válasza:

Ez egy ilyen típus, ilyen működési sémái vannak, így több ember is lehet.

Mint az olyan célközönség aki megrögzötten rohan reggel a Black Fridayra!

Vagy az olyanok akik December 24-én veszik meg az ajándékokat!

nov. 24. 21:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Vagy ha tanulmányozod a patkányokat, azok is egy közös, határozott tulajdonságokkal rendelkeznek. Mintha csoportlelkek lennének.
nov. 24. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!