Tapasztaltàtok hogy az olyan emberek akikkel sok jot tettetek vagy mellette àlltatok nehéz helyzetben megutàlt benneteket?
Került,lepattintott,lekezelő volt.Egy ismerősömmel való beszélgetés gondolkodtatott el ő tapasztalt ilyet és ràjöttem én is.Csak nem értem benne a logikàt.Ha nekem valaki jót tesz,mellettem àll a bajban biztos nem azt fogom eltaszítani egy rossz periódus utàn inkàbb azokat akik nem àlltak mellettem vagy csak felszines kapcsolatok.Pl.mikor egy baràtnőm
régen segített egy nehéz időszakomban lelkileg és anyagilag eszembe se jutott volna lepattintani.Évekkel később ez a baràtsàg tönkrement màs dolgok miatt.Akkor nagyon sajnàltam.Nem én voltam a szakítófél.Akkor felhoztam ezt az időszakot is neki meg hogy hàlàs vagyok amit tett.Azt mondta azt hagyjuk azt akkor megtette mert úgy érezte segíteni kell de segített volna màsnak hasonló helyzetben.Nem tartozok neki semmivel.
Azért szedi el mert nincs neki semmije, neked pedig van.
Energiavámpírok? Nem kicsit!
Meg az utcák, amiket együtt bejártatok, azt is legszívesebben kerülnéd, de "mindennap" ott mész el!
Utánuk építkezés úgy, hogy majdnem te is belehalsz, mert elvette mindenedet és cserben hagyott.
13.Ezt nagyon jol osszefoglaltad ...hogy meg az utcakat is kerulod a kavezokat sot azokat a helyeket is ahol tudod osszefuthatsz vele ha kijon a munkahelyerol.Egyik helyszint azert nehogy rafuss a masikat meg az emlekek miatt.
Az utanuk epitkezes meg akkor is tart mikor mar jobban vagy...igen majdnem belehalsz,melyet csalodsz eleinte remenykedsz csak felreertes volt...ha az lett volna jott volna tisztazni.Aztan mikor helyrejossz mintha raereznenek jonnenek az energiaert ..
"meg az utcakat is kerulod a kavezokat sot azokat a helyeket is ahol tudod osszefuthatsz vele ha kijon a munkahelyerol.Egyik helyszint azert nehogy rafuss a masikat meg az emlekek miatt."
Pont ezek miatt.
"Az utanuk epitkezes meg akkor is tart mikor mar jobban vagy...igen majdnem belehalsz,melyet csalodsz eleinte remenykedsz csak felreertes volt...ha az lett volna jott volna tisztazni."
Igen tart. Tisztázni csak a mesében mert szó nélkül lelép, nem keres, tehát még erre sincs lehetőség.
"Aztan mikor helyrejossz mintha raereznenek jonnenek az energiaert .."
Valószínű. Volt hogy már jobban voltam és hirtelen megjelent, de nem vett észre én úgy gondolom. Úgyhogy lehet hogy megint majd jön bizonytalanítani, energiát lopkodni ha minden okés.
Látom te is kemény dolgokon vagy túl, részvétem!
12.egyezek azzal hogy valamivel be invitaljuk oket.Peldaul mar azzal hogy " fuleket" biztositunk nekik. Utana ugy vannak vele itt ez a balfacan ezt lehet keresni.Es ha reagalunk a megkereseseikre vesztett ugyunk van.
15.igen kemeny volt.Azota valaki akit nem ismerek rogton jonne szomoru es nehez tortenetekkel megalljt parancsolnek magamnak.
"Utana ugy vannak vele itt ez a balfacan ezt lehet keresni.Es ha reagalunk a megkereseseikre vesztett ugyunk van."
Erre mondják azt hogy csak (ki)használja a másikat, ilyenkor eszközként tekint a másikra a céljai eléréséhez.
A kisugárzás is számít, de véleményem szerint a megnyilvánulása sokkal többet.
Amit többnyire maguk se vesznek észre, előbb észreveszik másoknál.
Azokat utálják akik emlékeztetik őket magukra, meg projektálnak, mindig a másik a hibás, ő sose!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!