Mikor vált ennyire online robot az emberiség?
Figyelt kérdés
Nem rég volt a szülinapom, de mivel nem vagyok fent a közösségi oldalakon, még a testvéreim se köszöntöttek fel, pedig elég lett volna egy sms-is. Most komolyan aki nem virtuális világban él, az még a testvérei, és barátjai számára is olyan mintha halott lenne?#online robotok
nov. 20. 20:16
11/15 anonim válasza:
#10: Te kezdtél el így írni... Görbe tükör? XD
12/15 anonim válasza:
A közösségi média berobbanásakor, meg az okostelefonok elterjedésekor.
Amúgy én sem vagyok aktív egyik felületen sem, sőt, a legtöbbre nem is regisztráltam, amin nem tervezek változtatni, a számomra fontos emberek még így is felköszöntenek.
13/15 anonim válasza:
11-es: én ezt látom a környezetemben és sokszor azt kívánom, hogy bárcsak létezne egy jóindulatú és profi hekker, aki eltüntetné, megszüntetné a facét, az instát, meg a többi xart!
Sajnálom, hogy a te környezetedben alkoholisták vannak, akik kocsmáznak.
Az sem jobb!
14/15 anonim válasza:
#13: most ezt megint honnan matekoztad össze?
15/15 anonim válasza:
14-es: hát te hoztad fel a kocsmát, onnan! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!