Mikor vált ennyire online robot az emberiség?
Figyelt kérdés
Nem rég volt a szülinapom, de mivel nem vagyok fent a közösségi oldalakon, még a testvéreim se köszöntöttek fel, pedig elég lett volna egy sms-is. Most komolyan aki nem virtuális világban él, az még a testvérei, és barátjai számára is olyan mintha halott lenne?#online robotok
tegnap 20:16
1/6 anonim válasza:
2010es évek elején kezdődött, mikor igazán elterjedté kezdett válni nálunk is a féjzzzbúúúk. Azóta nyilván egyre rosszabb és rosszabb.
Azért boldog szülinapot neked!
2/6 anonim válasza:
Nem vagyok fent, mégis felköszönt, akinek számítok. Akinek meg nem, az a más általi emlékezetés ellenére is elfelejteti.
3/6 anonim válasza:
Szerintem a káros közösségi oldalak óta.
Saját környezetemben látom, hogy vannak ráfüggve egyesek, én utálom, de az is elég, ha csak emberek közé mész és mindnek a kezében ott a teló s feszt pörgeti a facét, instát, tik-tokot stb.
Akár össze is eshetnél mellettük, észre sem vennék vagy csak közönyösen elsétálnának.
Sőt+! Az a leggázabb, amikor összehívott az asztalnál, hogy kezükben a telót nyomkodják és meg sem kérdik, hogy hogy vagy..!!
4/6 anonim válasza:
mármint családi összejövetelen mindenki a telóját nyomkodja, csak ez lemaradt. :)
5/6 anonim válasza:
Isten éltessen! Születésnapodra küldöm szeretettel a "Szereted-e még a kék ibolyát?" c dalt a Hot Jazz Bandtől, Üdv :D
6/6 anonim válasza:
Azért mert a családod lesz/r még nem az egész emberiség, meg a digitalizáció lesz a hibás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!