Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nincs nagyobb szeretet...

Miért nincs nagyobb szeretet és empátia az emberek között ma Magyarországon?

Figyelt kérdés

El szoktam ezen gondolkozni mostanában.

Sokkal jobb lenne mindenkinek ha szeretnénk egymást és empátiát gyakorolnánk egymás iránt ebben a világban.

29f

nov. 17. 17:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%
1# vagyok lelehet pontozni , de igazam van. viszlát...
nov. 17. 20:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Elolvastam az örökölt sorsot, hát az első pár oldal sokkolt, napokig nem tudtam tovabbolvasni, majd 1 nap alatt kiolvastam. Jartam pszichologushoz is. Tenyleg igyekszem de meg nem megy. Ma is vmiről ugy gondoltam hogy az a jó ahogy én gondolom de kaptam az ívet rendesen és a végen sirtam. Nem tudom hogy van e egyáltalan hogy jó helyes rossz helytelen. Mert sokszor van amiről ugy gondolom hogy jó megis a többség hülyének néz. A családom kész káosz....

nov. 17. 20:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Legyen erőd és kitartásod. Több évbe is telhet, míg le tudod vetkőzni a rossz családi mintátad és feldolgozod a traumáidat.

Sose add fel.

nov. 17. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
55%

1, Nincs rá igény;

2, Túl nagy az arcunk, így egymással arcoskodunk;

3, Nem tudjuk értelmezni a másik mondatait, jelzéseit, így mindenki inkább "nekimegy" a másiknak;

4, E nép az önálló gondolkodásra képtelen. Ha képes lenne, akkor nem követnék/nem vezetnék át a politikai acsarkodást a mindennapokra is.

nov. 17. 21:31
 15/17 he84 ***** válasza:
Szerencsére nem minden ember empátia nélküli, nem kéne általánosítani.
nov. 17. 23:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért, mert rossz a mentális egészség.

Az idősebb generáció szolgalelkű vagy bántalmazó, nárcisztikus.

Ezt adják tovább a gyerekeiknek, és a legtöbb követi a mintát.

Na meg fiatalon, bután vállaltak családot, választottak párt 0 élettapasztalattal és anyagi háttér nélkül.

Így rosszindulatú és irigy a legtöbb.

nov. 18. 03:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne?

Évtizedek óta arra van kondicionálva a társadalom, hogy ellenségképek mentén kell gondolkozni. Mindenki, aki nem olyan mint te az ellenség, veszélyt jelent rád, fel kell lépned ellene

nov. 18. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!