Miért nincs nagyobb szeretet és empátia az emberek között ma Magyarországon?
El szoktam ezen gondolkozni mostanában.
Sokkal jobb lenne mindenkinek ha szeretnénk egymást és empátiát gyakorolnánk egymás iránt ebben a világban.
29f
Elolvastam az örökölt sorsot, hát az első pár oldal sokkolt, napokig nem tudtam tovabbolvasni, majd 1 nap alatt kiolvastam. Jartam pszichologushoz is. Tenyleg igyekszem de meg nem megy. Ma is vmiről ugy gondoltam hogy az a jó ahogy én gondolom de kaptam az ívet rendesen és a végen sirtam. Nem tudom hogy van e egyáltalan hogy jó helyes rossz helytelen. Mert sokszor van amiről ugy gondolom hogy jó megis a többség hülyének néz. A családom kész káosz....
Legyen erőd és kitartásod. Több évbe is telhet, míg le tudod vetkőzni a rossz családi mintátad és feldolgozod a traumáidat.
Sose add fel.
1, Nincs rá igény;
2, Túl nagy az arcunk, így egymással arcoskodunk;
3, Nem tudjuk értelmezni a másik mondatait, jelzéseit, így mindenki inkább "nekimegy" a másiknak;
4, E nép az önálló gondolkodásra képtelen. Ha képes lenne, akkor nem követnék/nem vezetnék át a politikai acsarkodást a mindennapokra is.
Azért, mert rossz a mentális egészség.
Az idősebb generáció szolgalelkű vagy bántalmazó, nárcisztikus.
Ezt adják tovább a gyerekeiknek, és a legtöbb követi a mintát.
Na meg fiatalon, bután vállaltak családot, választottak párt 0 élettapasztalattal és anyagi háttér nélkül.
Így rosszindulatú és irigy a legtöbb.
Miért lenne?
Évtizedek óta arra van kondicionálva a társadalom, hogy ellenségképek mentén kell gondolkozni. Mindenki, aki nem olyan mint te az ellenség, veszélyt jelent rád, fel kell lépned ellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!