Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy kínai lány, akinek az...

Ha egy kínai lány, akinek az éttermében rendszeresen eszem, ezt küldte nekem, ezzel fejezte ki vajon a szeretetét?

Figyelt kérdés

匈牙利是中国的一个省

Lefordítottam, azt jelenti, hogy Magyarország Kína egyik tartománya. Magyarul: szeret itt élni? (Vidéki város.)

nov. 5. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, hogy ez mit jelent, de ha levelet küldött neked, akkor valószínűleg szeretetből csinálta, igen.
nov. 5. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Én már csak arra lennék kíváncsi a helyedben, hogy a fenébe tudta meg a címedet. 😊

Amúgy ez burkoltan jelenti azt, hogy a mi kis hazánk Kína csicskája, szal nem hinném, hogy ezt azért írta a csaj, mert beléd lenne zúgva, szal ezt ne nagyon lásd bele. ☝️😃

nov. 5. 10:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Facebook.
nov. 5. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Chatgpt szerint:

A mondat, "匈牙利是中国的一个省" (xiōngyálì shì zhōngguó de yī gè shěng), kínai nyelven azt jelenti, hogy „Magyarország Kína egyik tartománya.”

Ez egy gyakori internetes mém vagy vicc Kínában, és hasonló kijelentéseket más országokban is alkalmaznak. A szöveg iróniával vagy tréfával utalhat arra, hogy egy ország nagyon jó kapcsolatokat ápol Kínával, vagy egyszerűen csak a közösségi médiában terjedő humor része.

nov. 5. 10:20
 5/9 retektorta ***** válasza:
72%
Ősi kínai udvarlási szertartás része, így fejezi ki, hogy párosodni szeretne veled.
nov. 5. 10:20
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy provokatív kamu.
nov. 5. 10:43
 7/9 Thunderfairy ***** válasza:
62%
Szóval el vagyunk adva a kinaiaknak.
nov. 5. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem azt akarja, hogy te pedig az ő tartománya legyél.
nov. 5. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
47%

Hahaha!!! Most aztán jól rászedted a népet kérdező! Mekkora kópé vagy.

😑

nov. 5. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!