Huawei P40 40 Lite 5G milyen telefon és hogy működik a rendszere?
Huawei P9-ről szeretnék rá váltani. 50-ért venném. Nagyon érdekelne az új rendszere meg, hogy az új helyettesítő alkalmazások milyenek rá? És hogy egyáltalán mik vannak rá. Én erre a telefonra a Petal böngészőt töltöttem le. Ami majdnem olyan gyors mint az Opera Beta. Bár ezen a készüléken már szinte minden gondolkozva tölt be. Még a kisebb rendszerigenyu böngészők is mint az opera beta. De a többi dologra is kíváncsi lennék. Illetve a saját aruhazukbol is elérhetők azért olyan dolgok mint youtube fordító program és hasonlók? Bár arra elég a Samsung galaxy J4 is mert van olyan telom is. Ami még gyorsabb mint a P9-em. IOS-re viszont sok minden nem elérhető. A lényeg, hogy elvileg ezek a Huawei alkalmazási kevesebb rendszer igenyuek. Tehát a Huawei P40 Pro/ P50 Pro gyorsabb lesz mint bármelyik androidos társa. Csak esetleg kamerába és hasonlókban marad alúl.
Érdekesnek tűnik ez a rendszer. Pedig már használtam OnePlus, Google, IPhone, Xiaomi készülékeket is. Azokon is speciális rendszer van. És maga a telefonról mit tudtok írni? Miket tud?
Huawei most is androidot futtat, csak a felület más.
Android alap rendszer ingyenes mindenki számára elérhető. a Google szolgáltatások nem ingyenesek, és nem mindenkinek elérhetőek.
Nem lesz gyorsabb mint a többi.
2 féle rendszer van a piacon ami elterjedt nincs több féle.
Kicsik akadnak de azok megadott készülékeken futnak csak.
Ami nem Alma az mind android.
"de böngészőből minden megy"
Esetleg bemutatnád, hogy mondjuk az Authenticator mi módon megy böngészőben? Esetleg a Gpay? Vagy az Asszisztens?
Aszisztensnek ott van Ceila alapból
Authenticator is van rá
Gpay helyett nfc-vel fizethesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!