Milyen jelentősebb álmod volt, amire emlékszel?
Figyelt kérdés
ma 21:00
1/3 anonim válasza:
Van egy visszatérő álmom. Valami régi korban, ültem egy nővel valami ivóban, bejött egy kalapos pasi, kardoztunk, aztán leszúrt. Itt mindig felébredek.
2/3 anonim válasza:
Gyerekkoromban álmodtam egyszer valami olyat, hogy nagyimnál voltam a kertben, és a szomszéd unokáját elrabolta egy "pandamaci fejű madár". Nem tudom, hogy visszatérő álom volt-e, de rettegtem tőle sokáig... pedig se a panda, se egy madár nem félelmetes 🙂 A mai napig látom magam előtt azt a lényt, pedig közel vagyok a 40-hez, de tök ijesztő volt számomra 🙃
Elég sok álmomra vagy álombéli mozzanatra emlékszem amúgy, régen a kollégáimat szórakoztattam velük, mert notórius "hülyeségeket álmodó" voltam, és teljes sztorikra is emlékeztem általában. (Mióta megszületett a fiam, azóta nem nagyon álmodok, gondolom annyira keveset alszom, hogy nincs rá agyi kapacitásom 😀)
3/3 anonim válasza:
Sok, de csak magamnak szoktam leírni, ami fontosabb. Nem osztom meg :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!