Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetnek az emberek...

Hogyan lehetnek az emberek ennyire érzékeltlenek, önzőek?

Figyelt kérdés

Tegnap miközben mentünk lefelé a lépcsőn egy idősebb nő törölt fel.

Amivel semmi probléma még mondtam is hogy végre valaki megcsinálja.

Ami viszont kissé veszélyes volt, annyira nedvesen törölt fel!

Mikor mentünk volna le a elcsúsztam és leestem a lépcsőn! Szerencsénk volt, mert a nénike aki mosott fel még törölt, szóltunk neki szépen, hogy elnézést de enyhén csúsznak a lépcső fokok.

De mintha semmit nem mondtál volna neki!

Katasztrófa, hogy egyesek milyen mértékben leszarnak mindent!

Hála az égnek nekem nem lett bajom, de tegyük fel egy másik idősebb féfi vagy nő elesik miatta!?

Kicsit oda kéne figyelni egymásra!

nov. 16. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Inkább az a kérdés, miért érzel kényszert kioktatni valakit egy tök alap dologról: hogyha felmosok, akkor csúsznak a lépcsők. Vagy azt hitted, ő nem tudja? :D
nov. 16. 11:43
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Ő legalább megcsinálta helyetted. Te meg csak leszólni tudod a munkáját és ő ezt sértésnek vehette.

És ő azzal már mit tudott volna kezdeni, hogy csúsznak most a lépcsők? Majd máskor nem így fogja csinálni, márha megcsinálja ezek után.

nov. 16. 11:45
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
A fizikát nem lehet megb@szni.
nov. 16. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Egy frissen felmosott felület csúszós, miért teszel úgy, mintha az ő hibája lenne? Ez egyszerű fizika. Jobban kellett volna figyelned, elvégre tudtad (legalábbis tudnod kellett volna), hogy csúszós.
nov. 16. 12:03
 5/11 A kérdező kommentje:

Az is alap dolog, hogy kiteszek egy táblát: Vigyázzat csúszik !

Vagy szólok, hogy most mostam fel lehet csúszós!

Szerintem ez is alap dolog!

nov. 16. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Láttátok, hogy éppen felmos, miért kellett volna külön szólni, amikor vannak szemeid és látod, hogy mi történik? Lehet nincs tábla, lehet elfelejtette hozni.

Itt nekem te tűnsz érzéketlennek, nem a nő, aki a munkáját végezte és akit a saját figyelmetlenséged miatt szidsz.

nov. 16. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, tanulj már meg felelősséget vállalni!

Láttad, hogy éppen akkor lett felmosva. Mi következik ebből? Hogy legalább 2-szer óvatosabban mész, mert csúszik. Vagy te olyan buta vagy, hogy nem tudod, ha valamit éppen felmosnak, az csúszik?

nov. 16. 12:42
 8/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
86%

Kicsit vizesebb vagy kevésbé vizes, nem olyan nagy a különbség.

Vizes. Majd megszárad.

Szerintem ilyen esetben nem illik beszólogatni, eléggé akadékoskodó benyomást kelt. Aki nehezebb mozgású, az is látja a vizet, kapaszkodik a korlátba.

"Mikor mentünk volna le a elcsúsztam és leestem a lépcsőn!"

Lehet, hogy nem láttad a vizet, ezért nem tudtál vigyázni. Valaki nehezebb mozgású, valaki nehezebb felfogású.

"...érzékeltlenek, önzőek?"

"Katasztrófa, hogy egyesek milyen mértékben leszarnak mindent!"

Borzasztó.

nov. 16. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ő legalább felmosott, de az odaszólás után, lehet már ilyen sem lesz többet.

Valószínűleg azért nem szólt, hogy csúszós a felület, mert magától értetődőnek gondolta, hogy más látja, éppen felmos, így óvatosan közlekedik azon a részen.

Pont, hogy nem volt önző azzal, hogy felmosta azt a részt.

nov. 16. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért, te mi vagy? Azon túl, hogy figyelmetlen és érzéketlen.
nov. 17. 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!