Ha valaki meleg, és valaki megkérdezi tőle, hogy "meleg vagy?", Akkor igazából csak úgy tud nemmel válaszolni, ha hazudik, nem?
Ezért is a legjobb az ún. "Don't ask, don't tell" policy ezzel kapcsolatban.
Ebben az esetben egyszerűen nem téma valakinek a szexuális orientációja, amihez nekem csak a nagyon-nagyon ritka esetben van közöm egy idegen ember (pl. kollega, iskolatárs, stb.) esetén.
Ha az ember magabiztosan képviseli azt az álláspontot, hogy szerinte ez egy indiszkrét kérdés bárki felé, az bőven elég, és tökmindegy, mit gondol a másik. Ha hazudsz, akkor is lehet, hogy a másik még tudni fogja, hogy hazudsz. Szóval ha valami oknál fogva nem akarja az ember felvállalni, a legkorrektebb megtagadni a választ, csak ehhez asszertívitás kell.
'Ezért is a legjobb az ún. "Don't ask, don't tell" policy ezzel kapcsolatban'
Hogyne, az a legjobb ha titkolniuk kell, milyen korrekt... Mert hogy ennek az elvnek ugye két oldala van.
Közöd?
Fel akarsz csípni?
Ugye, a heterónak mi köze hozzá. Őszintén ez, csak egy másik meleget érdekelhet.
Látjátok, az 5-ös is pontosan pontosan a don't ask, don't tell policy-t alkalmazza.
Én hetero vagyok, nem tudnék elképzelni olyan szituációt, hogy egy (fél)idegen embertől megkérdezzem, hogy meleg-e, amennyiben engem nem kezd el zaklatni.
Azt pedig, ha két meleg faggatja egymást: megoldják maguk között egy melegbárban.
"Hogyne, az a legjobb ha titkolniuk kell, milyen korrekt... Mert hogy ennek az elvnek ugye két oldala van."
Gondolom, hetero férfi vagy. Mit gondolnál arról, ha egy kollegád megmondaná neked, hogy meleg?
Nekem k...ra kényelmetlen lenne, mert MI KÖZÖM HOZZÁ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!