Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki kapott már az élettől egy...

Aki kapott már az élettől egy két pofont, ti miket tanácsolnátok a fiataloknak, miket ne kövessenek el?

Figyelt kérdés

#Élet, tanács
nov. 12. 09:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kerüljétek el az összes drogot, még a piát is. Ha meg valamikor kint alszotok a mínuszokba nagyon vigyázzatok az ízületekre, mert elég pár este is ha elfagy, aztán 40 felett nem tudtok majd futkározni. Ennyi az én tanácsom.
nov. 12. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Bármilyen klisé is ez; ne féljenek hibázni, ne féljenek a kudarctól. Nekem is volt már mindkettőből, és többségük pont, hogy előrébb lendített és olyan irány felé terelt, ami felé nem biztos, hogy magamtól mentem volna, mégis szuperül alakult minden.
nov. 12. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne szarjanak bele az iskolába meg fogják vissza a hétköznapi anyuka főztjeit. És rendszeresen járjanak edzőterembe vagy sportolni!

Mert a mai világban csak az érvényesül férfiként aki gazdag meg vékony.

nov. 13. 06:34
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
#13: Á, elég ha gazdag.
nov. 13. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!