Volt már olyan, hogy egy okoskodó anyuka típusú ismerősöd pofára esett?
Persze de en már nem is tartok kapcsolatot.
Pl volt egy anyuka bnőm(amolyan magas osztálybeliek, a palija eltartja, de ő is dolgozik valamennyit) és aki miatt ha ott voltunk náluk vendégségben pl nem adhattam ennin a gyerekemnek mikor éhes volt mert akkor megkivanja az ő gyereke is, viszont náluk kesobb van a tizorai vagy ebéd idő, es akkor nem fog enni. Tehát nem passzoltunk bele a napi rutinjába, es elvárta, hogy ez miatt akkor addig ne egyen a gyerekem se, maradjon éhesen.
Akarmikor voltunk vendégségben nála mindig igy dirigált.
Ha ők voltak nálunk, meg elkezdett kritizálni minket "fuj nálatok fehér kenyér van?" Meg nem ültek rá a wc re, mintha vmi retkek lennénk.(tobbet se hívtam át.)
Na neki állandoan beteg a gyereke.
Dehát soha nem száritja meg a haját..
Nyáron rá van irányitva a gyerekre a ventillátor.
Még egy vékony takaroja lepedője sincs nyárra, merthát meleg van alapon.
A fülét soha nem takarítja merthát a természet megoldja. (Nem tom hányszor szúrták már fel a gyereke fülét is, vették már ki a manduláját is, dehát kb semmit nem csinál jol az anyuka. A gyerek kocsiban is pl huzatban van stb.)
Meg egy rakat ilyet csinál.
A macskáját kötelező a gyereknek is, meg mindenkinek szeretni, meg cirógatni(asztalra is fel van engedve ha eszel a macskának is adni kell)
Voltaképp leural mindent és mindenkit. Nem tom a párja hogy bírja.
Tole csak annyit hallottam hogy mindig elkapja a gyerektől a betegségeit és már teljesen kiborult az apa ez miatt.
Legutoljára talán akkor találkoztam vele mikkr sütizni voltunk es az ő gyereke ül egyhelyben normalisan eszik, az enyém bohockodott, viccelődött, körbejárta a teraszt(teraszos helyen ültünk), és mivel bnőm elott "neveletlen", es ez miatt is kellemetlen volt velük lenni asszem ez tette fel nálam az i- re a pontot vele.
Meg sajnálom a gyerekét valahol mert annak kb igazat soha nem ad azt veheti fel amit az anyja ad rá mikor szól a gyerek hogy pl szúrós kellemetlen neki a pulóver, az anya kiborul hogy öltöztetni se lehet a gyereket allandoan ezt csinálja, es ebbol vita van es nem öltözteti át, abban kell lennie. Stb.
Egyszer futottam csak össze vele évek mulva, fizikailag nincs jól az anyuka(vérképe se jó), de nem részletezte mi baja van, meg "minden rendben van", meg ilyen altalánosságokat mond csak.
De mentünk is tovabb.
#2 De persze te tökély vagy és jogod van őt kritizálni egy olyan helyen, ahol ő nem hallja, nem látja, így nem is védheti meg magát.
Na ilyen az igazi legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!