Mi volt a legellenszenvesebb, legnagyobb csalódást okozó dolog, amit facebook-on ismerősödtől olvastál ?
Volt egy ismerősöm, aki már azóta nem az, de olyan hazugságokat írt ki magáról, hogy melyik egyetemen tanul, mit dolgozik. Egyikhez se volt köze ezt biztosan tudom, de még kamu bizonyítékokkal is próbálta alátámasztani ezeket. Képes volt bemenni az adott egyetemre és ott fotózkodott, meg előadta hogy mekkora diplomás mágus lesz. -.-‘
Iszonyat beteg ember. Még pasizáskor is nyomatta a hazugságokat, aztán ha valaki konkrétabb dologra kérdezett rá ezzel kapcsolatban egyből dobta/tiltotta.
Én azokban csalódok rendszerint, akik facebookon élik az életüket. Mit evett, mit csinált, hol járt, kivel volt. Egynap 5 bejelentkezés fotóval.
Üzenet a halott anyukának, nagymamának, gyereknek, tesónak, akárkinek, mintha neki írna, de az üzenőfalra teszi ki. "Drága anyukám, ma lenne az x-edik szülinapod, isten éltessen, blabla..." Mindezt minden alkalomkor, évente sokszor. Én elhiszem, hogy nagyon fáj, de egyszerűen nem értem ennek mi értelme van. Nekem hatalmas önsajnáltatás az egész. Mindenkinek vannak elhunyt szerettei, én pl. szeretek meggyújtani egy gyertyát és úgy emlékezni magamban, vagy szimplán csak elmegyek a temetőbe egy kicsit elcsendesedni. Ennek látom értelmét. Az ilyen jellegű facebook posztok számomra gázak.
Az ilyen:
- hogy fog kinézni a gyereked
- x százalék szépségből, y százálék jókedvből, stb álsz
- hasonló hülyeség
típusú tesztek.
Az ilyen semmire nem jó képek:
Még biztos van, csak azokat már nem követem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!