Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet egy olyan emberrel...

Mit lehet egy olyan emberrel kezdeni, akinek valamikor annyi mindent megadtál, cserébe viszont mostanra már fütyül rád? Nektek van/volt ilyesféle hálátlan ismerősötök?

Figyelt kérdés
Egy egykori osztálytársnőmről van szó, akivel jóban voltam, vettem neki ezt-azt, buszozás helyett hazavittem egyszer kocsival, erre mostanra (két évvel későbbre) már szarik rám.

2020. jún. 6. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lépj tovább.

Az élet ilyen, van amikor összehoz embereket, aztán elmúlik a kötődés, érdeklődés és mindenki megy tovább a maga útján.

Na meg nézzük fordítva, meddig van jogod elvárni a másik "háláját" ha van egyáltalán hozzá jogod? Hiszen a másik is szabad ember. Egyszer elvitted kocsival, na bumm, akkor most legyen lekötelezetted örök életére?

2020. jún. 6. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha tudná, hogy mindezt felhánytorgatod (különösen az egyszeri kocsizást) így a háta mögött, szerintem azonnal újra barátkozna veled.
2020. jún. 6. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Ezt-azt nálam nem sok dolgot takar. Az egyszeri fuvar meg a legalja, komolyan azt képzeled, hogy neki ezért kutyakötelessége évekkel később is pitizni?
2020. jún. 6. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Továbblépnék nem foglalkoznék vele, nem kezdenék vele semmit ha tényleg csak kihasználtak, de nem ismerjük a körülményeket. Miért kéne kezdeni vele valamit azzal az emberrel aki csak tejelőnek néz bármilyen formában és bármilyen igények miatt lehet az pénz, lelkiszemetes bármi miatt. Mit kellene vele kezdeni? Hm? Maximum akkor ha bánt vagy zaklat akkor jogi úton kezdenék ezzel a helyzettel. Ha szimplán csak eltávolodtatok akkor neked kell az érzéseiddel mit kezdeni, vagy megbeszélni vele.
2020. jún. 6. 12:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Miért lenne a legalja az egyszeri fuvar? Legalább nem kellett zötykölődnie egy tömött buszon. Kíváncsi volnék arra, hogy aki téged egyszer szívességből elvitt valahova, arról is ilyen véleménnyel vagy-e, hogy "az a legalja"?

Mindegy, tőlem távol áll az ilyen viselkedés, hogy elfelejtsem azokat, akik jók voltak hozzám. Neveltetés kérdése az egész.

2020. jún. 6. 20:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja, még a 2. hozzászólónak szerettem volna írni, hogy ezt éppenséggel elmondtam neki is, mielőtt kiírtam a kérdést. :)
2020. jún. 6. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Mit csinált hogy így vélekedsz róla?
2020. jún. 6. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Fogadjunk hogy te beleszerettél ő meg nem tudta viszonozni és ezért lett vége a barátságotoknak.
2020. jún. 6. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:
41%

Aki nem foglalkozik veled, azzal neked sincs értelme foglalkoznod.

A hálátlan, vagy érdek személyektől jobb minél előbb megszabadulni.

2022. jan. 17. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!