Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj, hogy szeretek trollkodni?

Az baj, hogy szeretek trollkodni?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy tényleg sokszor írok ki finoman megfogalmazott kérdéseket provokatív szándékkal. Nem tudom, úgy élvezem, amikor összevesznek alatta a kommentelők és egymást szidják. A politikai csoportban általában az LMBTQ vs keresztény ország témát szoktam feldobni, mert nyilván a kettő antagonisztikus ellentétben áll egymással, egyik oldal az egyiket, másik a másikat utálja, így nagyon könnyű kiugrasztani a nyulat bokorból. A felnőtt párkapcsolatok témakörben az otthoni szex hiánya és a prostihoz járás disszonanciája egy jó topik, mert az is nyilván erkölcsileg hivatalosan nagyon elítélt, de ettől még nagyon sokan csinálják és az interneten le merik írni.

nov. 8. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem baj. Szánalmas az életed, nincsenek barátaid, nőd, legalább ennyi boldogságod legyen.
nov. 8. 16:07
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Inkább sajnállak, hogy ez szórakoztat. Szánni való vagy
nov. 8. 16:12
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Csak ennyi boldogság jut neked. Szánalmas életed lehet.
nov. 8. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Facebookon csinálom ugyan ezt, vagyis csináltam mióta már eltörpül a trollkodásom az mellett, hogy normálisan kinéző családanyák-apák ugyan azt írják amit én akartam, csak ők alapból komolyan gondolják. Feladtam, de 14 éves koromtól csináltam majdnem 10 évig és ráment 20 face profilom. :D

TD

nov. 8. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Inkább szánalmas és alamuszi.
nov. 8. 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Az benne a baj, hogy fekete fehér a látásmódod, és mindig csak 2 tábort látsz, nem látod az átmeneteket. És így persze kötekedsz mert nem is érted.
nov. 8. 17:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sunyi jellemtelen dolog, van belőlük sok aki trollkodik.
nov. 8. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ki a farkamat érdekli, hogy mit csinálsz? Provokatív, idióta veszekedéseket a poszt alatt el sem szoktam olvasni. Igen hülye az, aki belemegy itt egy random idegennel kicsinyes veszekedésekbe(mondok veszekedésekbe! Nem vitákba, mert a vitában érvelni szoktak, itt meg pár komment után átvált mindenki személyeskedésbe).

Ember, inkább kelj fel a székből, és menj el kávézni egy kávézóba, menj el egy étterembe, egyél egy jót, menj el egy koncertre, vagy egy moziba, vagy bármi, mert mindnek több értelme van, mint ennek. Vagyis én inkább múzeumba szoktam menni, mint hogy én itt barmok veszekedését, meg provokálását olvassam. Ha látom, hogy egy kommentet eleve nekem írtak, akkor én végig sem olvasom(most sem fogom). :D

nov. 8. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát, ha nincs jobb ötleted... bár elég szegényes mulatság, de te tudod.

Ha csak kérdést teszel fel, az még nem annyira veszélyes.

nov. 8. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, mert ez az életvitel következménye. Akkor fordul elő, ha nagyon sok véleményedet el kell fojtanod, mert olyan a munkád vagy esetleg úgy érzed, körbe vagy véve barátokkal, mégsem törődik veled egyik sem, nem hallgat meg, a rokonok lekicsinyítnek téged, nem értenek meg.

Szerintem az, hogy trollkodással levezeted a fáradt gőzt, nem egy tragédia.

Abba gondolj bele, hogy az emberek imádnak veszekedni, mert így adják ki magukból a feszültséget, szóval még szívessget is teszel nekik.

nov. 9. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!