Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hisztek a fiú, lány barátságban?

Hisztek a fiú, lány barátságban?

Figyelt kérdés
Aki igen mi okból, és aki nem az miért?

nov. 8. 05:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy igaz gyerekkori barátom aki lány volt. Sokáig nem gondoltam rá romantikusan, de ahogy kamaszkorba értünk mindketten, elkezdtem rádöbbenni, hogy milyen gyönyörű lány volt és kedves, segítőkész stb... A lényeg, hogy elbaßtam az egészet. 😂
nov. 8. 12:20
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem férfiként volt egy nagyon jó lány barátom, megbeszéltük az elején hogy nem lesz több, ő mondta ki először, hogy testvérként tekint rám, nem vonzódik abszolút! Csak annyit mondott hogy jó velem. Megértettem. Harmincévesek voltunk. Aztán lett egy vállalozásom, ami pár hónap alatt beindult, lett újabb autóm, majd lakást eledtam, vettem házat. Bővítettem a vállalkozást. És nem értettem, de elkezdett bókolgatni, hozzám érni, jeleket adott, de mindig hozzátette hogy csak barátilag. Persze...hogyne. Aztán kibújt a szög a zsákból mikor megkérdezte (volt akkor pasija) hogy eljöhet e velem nyaralni. Pasija mellett jött velem erre arra, de nem mozdultak rá akkor sem, mivel tartottam magam a megbeszéltekhez! Viccesen kérdeztem tőle hogy francia ágyast foglalják? Mondta hogy persze, ő benne van. Na. Nem kaptam szikrát. Szóval vonjátok le a következtetést! Nem, nem dugtam meg!!!
nov. 9. 07:39
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatok alapján, nem hiszem, hogy létezik igazi fiú-lány barátság, de haverság igen. Az előbbinél kivétel nélkül mindig úgy jártam, hogy vagy kibukott a srácból, hogy bejövök neki és többet szeretne, vagy konkrétan próbált rám mozdulni.

A haverság meg felületesebb dolog, ott nem történik ilyen.

nov. 9. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!