Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hisztek a fiú, lány barátságban?

Hisztek a fiú, lány barátságban?

Figyelt kérdés
Aki igen mi okból, és aki nem az miért?

nov. 8. 05:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
29%
Igen, de nem èrtem, hogy egyáltalán miért kell ezt indokolni.
nov. 8. 05:53
 2/23 kürtőskalácska ***** válasza:
76%

Igen.

Indoklás? Ömm,mert van nekem olyan?

nov. 8. 05:59
 3/23 anonim ***** válasza:
71%

Nem. Azért, mert eddig minden fiú barátom rám nyomult/bepróbálkozott.

Kár, mert mindig is a fiúkkal jöttem ki. Nem nagyon voltak lány barátaim, felnőtt korban pedig egy sem.

nov. 8. 06:04
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

Én hiszek benne nőként, csak sajnos többségében a másik félről ez nem mondható el.

Eddig olyannal sikerült inkább tartósan barátkoznom, akinek már volt barátnője / felesége, így a barátkozás nem csak beetetés volt.

nov. 8. 06:27
 5/23 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
39%
Teljesen felesleges különválasztani a kettőt. A szexualitás ugyanúgy része egy kapcsolatnak, mint más típusú kötelék. Attól még nem kell bszni, nem vagyunk állatok.
nov. 8. 06:47
 6/23 anonim ***** válasza:
59%

Az én tapasztalatom nem igazolja ezt a lehetőséget. Előbb-utóbb az egyik félnél ttbb lesz, mint barátság? És az már nem barátság.

Akkir működhet ha legalább az egyik fél 100% homoszexuális, a másik fél pedig nem vonzódik hozzá.

Lehetséges persze, hogy két olyan hetero ember talál egymásra, akik nem vonzódnak egymáshoz kicsit se, de ez sokkal valószínűtlenebb, mint a többi eset.

nov. 8. 06:49
 7/23 anonim ***** válasza:
47%
Én csak a barátság extrákkalban hiszek.
nov. 8. 07:03
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
Miért annyira nehéz elhinni, hogy létezik olyan, hogy valakik emberileg értékelik egymást, de szexuálisan abszolút közömbösnek / taszítónak tartják a másikat? Aki válogatás nélkül akárkire rágerjed, annak jó alacsonyan lehet az ingerküszöbe.
nov. 8. 07:15
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem.
nov. 8. 07:28
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem,a hatos leírta.
nov. 8. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!