Ti hisztek a fiú-lány barátságban. (Úgy értem hogy szerelem nélkül)?
Nem kérdezték már meg kismillióan ezt a kérdést, nem kvrtjreiu nagy közhely ezt mindennap megkérdezni, és ezen filózni? Legunalmasabb sémakérdés izé ami körül mindenki lovagol.
Vonzódás csak van az egyik fél részéről biztos, mélyen, tudat alatt, szexuálisan, hiszen a szexuális vágyak elég egyszerű dolgok, ösztönök, amin nem uralkodhatsz, és az ellenkező nemnél feltétlenül kialakul valami, az egyik fél részéről csakcsak, hacsak nem vagytok mindketten érzelmileg inkompatibilis gyökerek.
Azért ezt tegyük helyre..
Ha a másik nemből valaki bejön, olyan nincs hogy ne akarj lefeküdni vele. A nemiszervek vonzódnak egymás felé, ez így természetes.
De szerelem nélkül simán lehet egy rakás fiúnak egy rakás lánybarátja és fordítva. Nekem is egy csomó lánybarátom van akibe nem vagyok szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!