Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hisztek a fiú-lány barátság...

Ti hisztek a fiú-lány barátságban. (Úgy értem hogy szerelem nélkül)?

Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Miért te ha látsz valakit, akit jó lenne megdugni, arról neked az jön le hogy de rossz lenne megudni??

Ennek asszem aszexualitáshoz van köze, vagy valami hasonló.

2014. dec. 14. 18:32
 12/17 anonim válasza:

azért nefeldjük el hogy a válaszadók többsége szimpla barátságot vett figyelembe....

ami velem történt..

nagyon jó barátom volt egy lány, egyszerűen csodálatos volt. s mindig ugy érzed h vele akarsz lenni de nem mint nő hanem mint barát de ez így évig kb vagy több.. és eljön az a pillanat, mikor pl felkéred táncolni egy baráti táncra és lesmárolod...:D na kezdődik a bonyodalom,jártunk, majd egy év után szakítottunk, DE a barátság megszakadt... Mai napig az egyik legjobb barátom s mindent megbeszélek vele s ne ugy értsétek h ( van sok lánybarátom, mert van de tényleg barát csak egy) s ő olyan.. azóta van mégegy ilyen csaj.. de azzal nem történt ilyen idáig..:) 4 barátom van kettő fiu, kettő lány..akikkel mindent megbeszélek.. kb ennyi

tehát szerintem van, csak megkell találni a megfelelőt

2014. dec. 14. 23:29
 13/17 anonim válasza:
előző is én voltam * de a barátság megmaradt xd
2014. dec. 14. 23:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tekintve, hogy nem minden ellenkező nemű ember iránt érzünk vonzalmat, és nem minden számunkra vonzó emberbe szeretünk bele.
2014. dec. 15. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyira imádom az olyan válaszokat, hogy "saját tapasztalatból írom, hogy nem". Pff. Mintha ami velük megtörtént, az kötelezően mással is meg fog.
2014. dec. 15. 20:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat
2014. dec. 15. 21:03
 17/17 anonim válasza:
Én hiszek benne, nekem inkább fiú batátaim vannak és velük több mindent megbeszélek mint a barátnőimmel.
2015. jan. 27. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!