Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit csinálnátok?

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Tegnap az egyik barátnőm közölte velem, hogy tavaly belém volt zúgva. Ti mit reagálnátok? (én először nem akartam elhinni, és néztem hatalmas szemekkel) És megkérdezte tőlem, hogy haragszom-e rá. A válaszom 'nem' volt, de akkor is kicsit lesokkolt. Meg bizonygatja, hogy már elmúlt, meg 'lemondott' a dologról, mert tudja, hogy én a fiúkat szeretem. De ez akkor is annyira furcsa..

14/L

Minden normális válaszra megy a zöld pacsi :)

2014. nov. 4. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megbacsátanék neki. Ilyen korban sokaknel fellép nemi identitás zavar.
2014. nov. 4. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is megbocsájtanék neki, elvégre nem tehet róla.
2014. nov. 4. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy viselkednék vele, mint eddig. Ő nem tehet róla, hogy ezt érezte, Téged ezzel nem bántott meg (ugye csak sokkolt, de az azért nem megbántás), szóval nincs itt semmi probléma.
2014. nov. 4. 18:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Megbocsátottam, bár nem hiszem, hogy kellett bármit is, mert mint mondjátok, nem tehet róla, de most akkor is olyan furcsa. Meg ha ez tavaly volt, akkor miért mondta el egyáltalán? Csak az vele a bajom. Mármint, jajj ez annyira hülyén jön ki. Egyszerűen folyton ezen pörög az agyam...
2014. nov. 4. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Azért mondta el - szerintem - mert barátként sokat jelentesz neki és őszinte akart lenni. Na meg lehet, hogy őt is annyira furdalta ez a dolog, mint amennyire Téged most és inkább "kiadta" magából, na érted...

2014. nov. 4. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:

mivel már nemszeret nincs sok tenni valód.

esetleg mond hogy mégis haragszolrá,és mélységesen csalódtál benne,azt remélted hogy ő sosemlesz szerelmes.Sem beléd sem másba,tökre immunis ellene.

2014. nov. 5. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom nyomta a szívét és jobban érezte magát attól, hogy bevallotta, beszéljétek meg :)
2014. dec. 27. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!