Hisztek a fiú, lány barátságban?
Figyelt kérdés
Aki igen mi okból, és aki nem az miért?nov. 8. 05:32
11/23 anonim válasza:
Olyan felállásban szokott csak működni, amiben a nő nem vonzó a pasi számára, mert akkor biztosan nem fog rányomulni. De egy kicsit is vonzó nővel egy pasi sem akar csak barátkozni, előbb-utóbb bepróbálkoznak.
12/23 Gál Gábor 2024 válasza:
De miért ne barátkozhatnék olyannal, akire gerjedek is? Ki találta ki ezt a butaságot, hogy nem lehet? Nem vagyunk fából. Keveritek a szexet a szerelemmel.
13/23 anonim válasza:
Mert, ha gerjedés van, az nem barátság.
A barát egy olyan testvér, aki nem a vérrokonod.
14/23 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy nem barátkozhatsz vele, barátkozhatsz, de úgyis rá fogsz mozdulni, amint teheted.
15/23 anonim válasza:
Létezik, több ilyenem volt és van jelenleg is. Aki nem ösztönlény, hanem józanul gondolkodik, az a helyén tudja kezelni ezt. Szomorú, hogy egyre kevesebb ilyen ember van... Bár logikus, azok szaporodnak, akik agyba-főbe dugnak mindenkit.
16/23 anonim válasza:
Hiszek, nem egy lány barátom van és eszem ágában sincs összejönni velük, ahogyan nekik sem velem. Ez az "egyik fél többet fog érezni" pedig előfordulhat ugyan, de általában nem fordul elő...
17/23 Gál Gábor 2024 válasza:
ma 08:29
És ha rámozdultam, akkor már nem vagyunk barátok?
18/23 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Azért aki nem olyan felszínes ösztönlény, hogy bárkire rámozdul az ellenkező nemből, aki kedvesen viszonyul hozzá, azoknál az égvilagon semmi akadálya.
Vagy csak gondolj bele, biszexuális embereknek hogy lehetnek barátai például?
19/23 anonim válasza:
Akik szerint nincs ilyen, akkor azok azt állítják, hogy egy pasi minden nőt megdugna, kortól, kinézettől függetlenül?
Ez egy baromság!
Más kérdés, hogy egy pasi sokszor csak azért barátkozik egy nővel, mert eleve tetszik neki, és meg akarja fektetni.
20/23 anonim válasza:
Szeretnék hinni benne, de én igazi, mély barátságot még nem tapasztaltam sajnos. A laza haverság nem ugyanaz, olyanom sok van, de a barátságból eddig kivétel nélkül mindig ott lyukadtunk ki, hogy a másik többet szeretne. Az meg már számomra nem fér bele a barátságba, hogy ja amúgy meg is dugnálak. Akivel én szexelni akarok, felé nem úgy közeledek, hogy na legyünk barik, ha meg elutasít, pláne nem leszünk (és ettől még nem kell haragot tartani sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!