Hogy lehet egy nő ennyire gonosz?
Szóval most volt az amerikai választás, nem akarok politizálni mert nem ez a lényeg. Én nem kedvelem trumpot és őszintén eléggé károsnak tartom, de ha valaki rá szavaz, nem ítélem el, nyilván ők is emberek mint én, de amúgy se hiszem hogy bárki is szavazott volna, ő se szavazott valszeg mert magyar.
Mindenesetre ez a nő teljesen kiakasztott engem, hogy miket írt azokról, akikkel nem értett egyet… Arról panaszkodott hogy nem fogadják el a véleményét, közben olyan roh@dtul undorítóan írt másokról, hogy az hihetetlen. Hogy mivel neki van pénze meg gyereke meg “jól van” ezért ő mindenki mást le is sz@r, sőt még próbálta is játszani a kemény gyereket, mintha csak azért mert ő szerencséből jó helyzetben van (ami simán lehet hogy kamu, ki is nézem belőle), megnyerte volna a vitát, mintha ez bármit is mondana a karakteréről azon kívül hogy talán jól üzletel. Jó, nem azt mondom hogy én sose gonoszkodtam másokkal, de ilyen g.ci sose voltam olyanokkal akik nem érdemelték meg.
Nem is komkrétan ez a nő zavar, hanem a tény hogy millió ilyen ember van a földön, akik kegyetlenül viselkednek másokkal, de bezzeg ha valami velük történik, fogadni merek rá hogy az “sose az ő hibájuk”. Az ilyen emberek egyáltalán szoktak valamiféle igazságot elszenvedni a gonoszságukért?
Arról nem is beszélve hogy mivel gyerekei vannak, az eléggé elszomorító hogy ők is olyan r.hadékok lesznek mint az anyjuk nagy valószínüséggel. Nem szeretek láthatatlanban ítélkezni, de tekintve hogy ő is ezt teszi, meg is érdemli…
Én is szoktam néha dühöngeni a buta emberekre, egyszerűen felfoghatatlan néha, hogy más mit csinál.
De aztán végiggondolom, hogy nekem tulajdonképpen okozott-e valami kárt azzal, hogy hülye vagy máshogy gondolkodik. Ha nem okozott, felesleges két percnél tovább dühöngeni rajta, nem lehet megváltoztatni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!