Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet egy nő ennyire gonosz?

Hogy lehet egy nő ennyire gonosz?

Figyelt kérdés

Szóval most volt az amerikai választás, nem akarok politizálni mert nem ez a lényeg. Én nem kedvelem trumpot és őszintén eléggé károsnak tartom, de ha valaki rá szavaz, nem ítélem el, nyilván ők is emberek mint én, de amúgy se hiszem hogy bárki is szavazott volna, ő se szavazott valszeg mert magyar.

Mindenesetre ez a nő teljesen kiakasztott engem, hogy miket írt azokról, akikkel nem értett egyet… Arról panaszkodott hogy nem fogadják el a véleményét, közben olyan roh@dtul undorítóan írt másokról, hogy az hihetetlen. Hogy mivel neki van pénze meg gyereke meg “jól van” ezért ő mindenki mást le is sz@r, sőt még próbálta is játszani a kemény gyereket, mintha csak azért mert ő szerencséből jó helyzetben van (ami simán lehet hogy kamu, ki is nézem belőle), megnyerte volna a vitát, mintha ez bármit is mondana a karakteréről azon kívül hogy talán jól üzletel. Jó, nem azt mondom hogy én sose gonoszkodtam másokkal, de ilyen g.ci sose voltam olyanokkal akik nem érdemelték meg.

Nem is komkrétan ez a nő zavar, hanem a tény hogy millió ilyen ember van a földön, akik kegyetlenül viselkednek másokkal, de bezzeg ha valami velük történik, fogadni merek rá hogy az “sose az ő hibájuk”. Az ilyen emberek egyáltalán szoktak valamiféle igazságot elszenvedni a gonoszságukért?

Arról nem is beszélve hogy mivel gyerekei vannak, az eléggé elszomorító hogy ők is olyan r.hadékok lesznek mint az anyjuk nagy valószínüséggel. Nem szeretek láthatatlanban ítélkezni, de tekintve hogy ő is ezt teszi, meg is érdemli…

ma 12:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
jól vagy?
ma 12:40
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Trump férfi, nem nő.
ma 12:50
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 Most perpillanat nem, mert sok gonosz ember van a világon, sajnos

#3 Nem Trumpot hívtam nőnek, hanem egy nőről írtam aki szimpatizál Trumpal…

ma 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Te most ennyire kiaakadtál egy random amerikai nőre? Ez nem egészséges...
ma 13:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Ti egyébként egyáltalán olvassátok a kérdést? Nem arra borultam ki elsősorban hogy van egy idióta nő (aki egyébként még csak nem is amerikai, de ezt tudnád ha elolvastad volna a kérdést 🤣 de tudom jól hogy csak beszólni akartál, ne aggódj), hanem hogy milliók vannak akik ilyenek, és az már csak szomorú tény hogy ekkor is abba akartok bele rúgni, akinek nem tetszik hova halad a világ. Mindegy, elsősorban ezt a kérdést azért írtam ki hogy kiírjam az érzéseimet, ha ez valakinek nem tetszik, az ő baja.
ma 13:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként az meg még viccesebb, hogy ha olyan kérdést tennék fel, hogy “terhes vagyok?” Akkor meg az lenne a probléma, hogy ilyen kérdést naponta tesznek fel ezerszer 😃 ha meg egy nem specifikusat teszek, akkor meg az, hogy minek zavar ez meg az. Eléggé egyértelmű hogy csak be akartok szólni embereknek, ami eléggé szomorú.
ma 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Itt te vagy a naiv és nem a nő gonosz.
ma 13:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik, hogy a világ a kizsírozott szakadék felé halad, de a saját világom, mikrokörnyezetem és saját magam az, amiért felelős vagyok.
ma 13:55
 9/12 A kérdező kommentje:

#7 Miért vagyok naív? Ezt most őszintén kérdezem

A nőt meg nem a politikai irányultsága miatt hívom gonosznak, hanem hogy nyilvánvalóan élvezett belerúgni olyanokba, akiket kevésbé szerencsésnek gondolt, és nem volt egy IQ bajnok ő se.

ma 13:56
 10/12 A kérdező kommentje:

És megjegyzem akkor is elítéltem volna ha mindezzel együtt Kamaláért rajongozna, csak azért említettem a politikát mert a szituációhoz tartozik

#8 Köszönöm az értelmes választ. Valójában én is tisztában vagyok ezzel, egy kisebb szünetet is tartottam a közösségi médián emiatt, de nehéz nem dühöngeni nemcsak buta hanem gonosz emberekre.

ma 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!