Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A csúnyának születsz akkor...

A csúnyának születsz akkor lelkileg legalább 15-ször erősebbnek kell lenned mint az átlag lakosságnak?

Figyelt kérdés
nov. 6. 10:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Meg egyszer leírom ha egy ronda nő “szebb” lesz mert megcsinaltatja a fogat, attól meg ugyanúgy ronda marad és ugyanúgy zsigerből gyűlölni fogja a szép nőket

Ennyi

nov. 6. 20:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok szép, de nem utálom a szép nőket.
nov. 6. 21:24
 23/25 anonim ***** válasza:
22 és biztosan nem is bújnál bele egy szep no bőrébe, ha lehetne egy kívánságod :D
nov. 6. 21:36
 24/25 anonim ***** válasza:

De volt, hogy ezt kivántam (nem konkrét ember bőrébe). Ma már nem fontos. De attól még másra nem fogok csúnyán nézni , mert szép mert úgy mond nem tehet róla mint ahogy az se aki csúnya.

Nekem tényleg nem ez a fontos. Magamon szeretnék kihozni még maximumot jól érezni magam azzal amim van és abból is kihozni a legjobbat. De néha olyan kényszeresen, hogy már ezt is unom. Ha belül jol érzed magad igazából pont mint a gyerekek önfeledt vagy anélkül hogy figyelnél minden féle külsőségre. Azért ez a média világa nagy nyomást tesz az emberre.

Telefonos játékok közül is van olyan gyerekeknek hogy a pasi beszól hogy milyen ronda vagy aztán el kell kezdened mindent megtenni azért hogy szép legyjél hogy utánna az a pasi akarjon téged blehh.

Milyen példa ez?

Egy világban ahol egyre jobban a külsőségek számítanak szeretném azt megtalálni meglátni ami belül van. Attól még megcsodálom a szép embereket is.

nov. 6. 22:08
 25/25 anonim ***** válasza:
Matematikus ön?
nov. 7. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!