Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A csúnyának születsz akkor...

A csúnyának születsz akkor lelkileg legalább 15-ször erősebbnek kell lenned mint az átlag lakosságnak?

Figyelt kérdés
nov. 6. 10:13
1 2 3
 11/27 Metionin ***** válasza:
100%
Hátrány de szerintem ha szegénynek születsz, az sokkal nagyobb szívás.
nov. 6. 12:32
 12/27 anonim ***** válasza:
84%

Egy szép lány féltékenységből 100x több beszolast kap gyerekkoratol kezdve és olyan férfiak is nyomulnak rá akitol okadik

Az jo szerinted?

nov. 6. 12:58
 13/27 anonim ***** válasza:
71%

Ja, ne aggódj a többség az nem szép, és nem jóképű.

Csak a cégünknél 20 férfiből talán 1 az aki jóképű, és 11 nőből 1 az aki tényleg jól néz ki arcra testre.

nov. 6. 14:15
 14/27 anonim ***** válasza:
77%
Milyen képletet használtál, amivel a 15 jött ki?
nov. 6. 17:50
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
Inkább, ha szép nőnek. Akkor a rondább nők mindig gáncsoskodnak ellened.
nov. 6. 19:24
 16/27 anonim ***** válasza:
42%
15 mondjuk pont azért csinálják mert szenvedés minden percük
nov. 6. 19:36
 17/27 anonim ***** válasza:
77%

16

Én is voltam csúnya, lefogytam, már nem vagyok csúnya. Másnak is járható út szebbé válni és így kevesebbet szenvedni. Valamennyit mindenki tudna javítani a külsején, ha nem is mindenki sokat.

nov. 6. 19:45
 18/27 anonim ***** válasza:
61%
Az arc kvara nem attól lesz csúnya ha van rajtad felesleg :D
nov. 6. 19:49
 19/27 anonim ***** válasza:
61%

Az ha egy nem szép nő vagy átlagos nő még ha javít is valamennyit a külsején, attól még nem lesznek a szépség közelében sem, főleg nem a szép nők közelében :D

Ez nem így működik

nov. 6. 19:50
 20/27 anonim ***** válasza:
84%
Igen, nem feltétlenül lesz szép, de szebb lesz és akár csinos még lehet, ha pl. a számára legelőnyösebb frizurát hordja, esztétikusra formázza a szemöldökét, megcsináltatja a fogait, ha mondjuk kusza fogsorú, gyönyörűre javítja az arcbőre állagát. Ez miért smafu? Persze lehet g*ciskedni a szebbekkel, csak akkor mivel mindenkinél van szebb, hát akkor.. jó körkörös g*ciskedést azoknak, akik ilyen értelmesek. Pszichológus ajánlott az ilyeneknek ASAP.
nov. 6. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!