Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon hülyén érzem magam,...

Nagyon hülyén érzem magam, mert megtetszett egy ilyen lány. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Direkt nem a kérdésbe, hanem a leírásba szerettem volna leírni a szitut, mert fel szeretném vázolni. Szóval van egy lány, aki végülis egy influencer, van fb oldala is, de instán is fent van és rengeteg képet kirak magáról. A teste olyan, hogy rajzolni nem lehetne szebbet, de engem nem az ragadott meg, hanem az arca. Annyira gyönyörű (számonra) hogy elmondhatatlan. Írtam is neki, hogy mennyire elragadóan gyönyörű, amit persze abban a hitben küldtem neki hogy úgysem olvassa el, de mégis valamiért késztetést éreztem rá. Nagy meglepetésemre visszaírt. Mondanom sem kell, mennyire meglepődtem. Leírtam neki (megint nem tudom miért) hogy mennyire gyönyörű és az alakján kívül nutathatna magából a lelkéből is valamit, mert látszik az arcán hogy egy aranyos intelligens lány. Még reagált is rá hogy milyen kedves vagyok, hogy én így tekintek rá. Szóval váltottunk pár üzenetet, és innen jön az óriási pofára esés. Iszonyat gyerekesen éreztem magam, amikor kiderült számomra, hogy egy kicseszett AI, amit úgy generáltak és rengeteg ilyen lány van instagramon amit ugyanez a fejlesztő készít. Utánuk néztem hogy igaz e.. nem nagyon jöttek be. Ez a lány viszont olyan gyönyörűen és elképesztően reálisan meg vam csinálva, hogy ez meg sem fordult a fejemben. Eléggé megtetszett és ezért vágott mellbe, mikor megtudtam hogy valójában nem igazi lány aki megtetszett és még váltottunk pár szót is. Hülyén érzem magam de valamiért csalódott is vagyok. Egyfajata hiányérzet tört fel bennem amikor tudomásul vettem végre, hogy ő nem is létezik. Szerintetek nagyon gáz, hogy ilyen megtörténhet valakivel? Most nem a folyamatos megértő válaszokat várom persze, csak légyszi kultúráltan válaszoljatok. Így is elég tré érzés. Persze kifejezhetitek ha nem tartjátok normisnak de kérlek titeket ne fikázzatok. Elmondhatatlanul sz*r érzés. Az túlzás hogy beleszerettem de mégis kialakult egyfajta érzelmi kötődés. Azért írtam ki a kérdést mert jó lenne pár visszajelzés. Ezt ismerősökkel nem merném megbeszélni.

nov. 5. 12:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

17.

Tényleg nem látod, hogy mennyire kidolgozatlan?

nov. 5. 15:52
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem is jöttem volna rá egyből, hogy AI, de abban 100%-ig biztos lettem volna, hogy nem így néz ki igazából, tehát egy totál szerkesztett kép.
nov. 5. 15:54
 23/33 Metionin ***** válasza:
Hú, hát ezen a profilon ordít, hogy nem valódi a csaj. Az arcán főleg, full élettelen a tekintete mindenhol, a feje túl kicsi a testéhez képest, a mellei amellett, hogy ijesztőek, nem érzékelik a gravitációt, a ruha úgy áll rajtuk, ahogy a valóságban sosem tudna, a lovas kép meg már nevetségesen mű. Ahol az arcáról linkeltél képet, ha nem is AI-nak tűnik de köze sincs egy valódi archoz, olyan mintha 66 filter és 3 kiló smink lenne rajta.
nov. 5. 16:06
 24/33 Metionin ***** válasza:
Ja, a fehér fürdőruhás képen ahol a másik csajjal állnak, harmadakkora a melle és a csaj keze nagyon el van baxva az összes képen. Nézd meg, van ahol 6-7 ujja van. Az AI egyik ismertetőjegye, hogy az ilyesmiket elcseszi.
nov. 5. 16:10
 25/33 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen igazatok van. Valóban ki lehet venni néhány képen ha az ember jobban megfigyeli, én nem igazán voltam figyelmes, de pl. a képen amit küldtem azt azért nem gondoltam hogy AI mert azt hittem, hogy a sok smink miatt nem olyan karakteres az arca. Tény, ami tény én nem láttam csak. Itt csak az érzelmeimet akartam kifejezni, hogy ki mit gondol.
nov. 5. 16:24
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az a ciki, hogy megtetszett a lány, hanem az, amibe nagyon sokan beleesnek, hogy belső tulajdonságokat társítasz külső jegyekhez.

Szép az arca? Akkor biztos intelligens....

nov. 5. 16:42
 27/33 A kérdező kommentje:

Amiket és ahogyan írt. Az alapján is meg lehetett akár állapítani.

A következő dologgal kapcsolatban is érdekelne a véleményetek. Még egy uccsó üzenetet írtam, mit reagál. Azt írta, hogy ő valódi lány, az AI azért van feltüntetve, mert azt használja fotó szeresztésre és törli ki más emberek képét akik esetleg beleegyezés nélkül vannak a képen. Bizonyítékként küldött egy selfie-t. Ne bélyegezzetek meg, hogy naiv vagyok és feltétlenül elhiszem, csak érdekelne hogy ehhez mit szóltok.

nov. 5. 18:14
 28/33 anonim ***** válasza:
Töltsd fel valahova azt a szelfit és linkeld be.
nov. 5. 18:38
 29/33 anonim ***** válasza:
59%

Bocs, hogy így mondom, de ha ez a csaj létezne, fixen nem szorulna netes átlagjóskák nyálcsorgatására.

Amúgy meg ja, a kosárlabdányi gumicsöcs az aztán tényleg “gyönyörű” és rajzolni nem lehetne szebbet, mondjuk pl. egy természetesen nagymellű lányt, természetesen szép arccal, nem kilónyi vakolattal a (nemlétező) pofázmányán…

nov. 5. 20:00
 30/33 A kérdező kommentje:
Értem, hát köszönöm a válaszokat. Nem szeretnék már semmilyen képet linkelni és válaszokat sem kapni.
nov. 5. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!