Nagyon hülyén érzem magam, mert megtetszett egy ilyen lány. Mit gondoltok erről?
17.
Tényleg nem látod, hogy mennyire kidolgozatlan?
Szerintem nem az a ciki, hogy megtetszett a lány, hanem az, amibe nagyon sokan beleesnek, hogy belső tulajdonságokat társítasz külső jegyekhez.
Szép az arca? Akkor biztos intelligens....
Amiket és ahogyan írt. Az alapján is meg lehetett akár állapítani.
A következő dologgal kapcsolatban is érdekelne a véleményetek. Még egy uccsó üzenetet írtam, mit reagál. Azt írta, hogy ő valódi lány, az AI azért van feltüntetve, mert azt használja fotó szeresztésre és törli ki más emberek képét akik esetleg beleegyezés nélkül vannak a képen. Bizonyítékként küldött egy selfie-t. Ne bélyegezzetek meg, hogy naiv vagyok és feltétlenül elhiszem, csak érdekelne hogy ehhez mit szóltok.
Bocs, hogy így mondom, de ha ez a csaj létezne, fixen nem szorulna netes átlagjóskák nyálcsorgatására.
Amúgy meg ja, a kosárlabdányi gumicsöcs az aztán tényleg “gyönyörű” és rajzolni nem lehetne szebbet, mondjuk pl. egy természetesen nagymellű lányt, természetesen szép arccal, nem kilónyi vakolattal a (nemlétező) pofázmányán…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!