Nagyon hülyén érzem magam, mert megtetszett egy ilyen lány. Mit gondoltok erről?
Szóval látom itt már valaki röhögcsél is.. ami oké, ha jó neki.
Másodszor miért hihetetlen amit írok? Poénból írnék ki ilyen kérdést? A neve Camilla Intrepida. Ha túlzottan tisztának is látszik az arca, sok nő már képes arra, hogy vakolattal ezt elérje.
Megnéztem a csajt... te, most őszintén, látásproblémákkal küzdesz? Ha beírom a nevét a Google-be, kidobja róla a képeket, már onnan teljesen egyértelmű, hogy AI.
Tisztán látszik 100m-ről is, hogy ez nem valódi.
Mi köze ennek a csöcsökhöz? Külön leírtam hogy az arca miatt tetszett meg. Itt van példának egy kép:
Ez élettelen tekintet?
(De mondjuk akkor legyen az, hogy látás problémám van. Ettől el lehet tekinteni és válaszolni a kérdésre?) Rendes videót is láttam róla. Nem gondoltam volna hogy az AI képes ilyenre. Nem látás javításra kértem tanácsokat, hanem véleményekre lettem volna kíváncsi a helyzetemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!