Nagyon hülyén érzem magam, mert megtetszett egy ilyen lány. Mit gondoltok erről?
Először is köszönöm a megértő válaszokat. Természetesen tisztában vagyok hogy át lettem verve (alternatív módon persze, mert én kezdtem el követni és én írtam neki) és természetesen annyi sütni valóm van hogy ez többezer követővel rendelkező influencernek nem adnék pénzt. Az azért már fura lenne, bármennyire is tetszik ilyet nem tennék.
Arra, hogy AI lányról van szó úgy jöttem rá, hogy valamilyen oknál fogva törölték az insta profilját mert megsértett valami közösségi irányelvet. Először kétségbe estem hogy totál elvesztettem (abban nem hittem hogy a fb oldala igazi mert ott nem volt annyi poszt) de egyszercsak megtaláltam. Írtam neki egyből és válaszolt is, hogy ezért kellett új profilt csinálnia. Viszont figyelmes lettem arra, hogy a neve mellett szerepelt az a felirat, hogy powered by AI
Ekkor kezdtem el gyanakodni. Gondoltam magamban: Ez mi? Az is eszembe jutott hogy a réginél is ott volt, csak én vagyok ilyen vaksi? Akárhogy is ezután elkezdtem kutatni a neten és beigazolódott, hogy ő is egy a sok ilyen AI által generált lányok közül. (Egyébként nem is tudtam hogy erre a célra készít lányokat a mesterséges intelligencia. De ha tudtam is volna, akkor sem fordult volna ez meg a fejemben mert annyira élethű, gyönyörű arca van.) Mindegy is, kicsit csalódottnak és hülyének érzem magam amiért megérintett ez a felismerés.
Mutass már egy képet, hogy lássuk milyen az, amivel atver az AI.
Én ezt a sztorit nem hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!