Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon hülyén érzem magam,...

Nagyon hülyén érzem magam, mert megtetszett egy ilyen lány. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Direkt nem a kérdésbe, hanem a leírásba szerettem volna leírni a szitut, mert fel szeretném vázolni. Szóval van egy lány, aki végülis egy influencer, van fb oldala is, de instán is fent van és rengeteg képet kirak magáról. A teste olyan, hogy rajzolni nem lehetne szebbet, de engem nem az ragadott meg, hanem az arca. Annyira gyönyörű (számonra) hogy elmondhatatlan. Írtam is neki, hogy mennyire elragadóan gyönyörű, amit persze abban a hitben küldtem neki hogy úgysem olvassa el, de mégis valamiért késztetést éreztem rá. Nagy meglepetésemre visszaírt. Mondanom sem kell, mennyire meglepődtem. Leírtam neki (megint nem tudom miért) hogy mennyire gyönyörű és az alakján kívül nutathatna magából a lelkéből is valamit, mert látszik az arcán hogy egy aranyos intelligens lány. Még reagált is rá hogy milyen kedves vagyok, hogy én így tekintek rá. Szóval váltottunk pár üzenetet, és innen jön az óriási pofára esés. Iszonyat gyerekesen éreztem magam, amikor kiderült számomra, hogy egy kicseszett AI, amit úgy generáltak és rengeteg ilyen lány van instagramon amit ugyanez a fejlesztő készít. Utánuk néztem hogy igaz e.. nem nagyon jöttek be. Ez a lány viszont olyan gyönyörűen és elképesztően reálisan meg vam csinálva, hogy ez meg sem fordult a fejemben. Eléggé megtetszett és ezért vágott mellbe, mikor megtudtam hogy valójában nem igazi lány aki megtetszett és még váltottunk pár szót is. Hülyén érzem magam de valamiért csalódott is vagyok. Egyfajata hiányérzet tört fel bennem amikor tudomásul vettem végre, hogy ő nem is létezik. Szerintetek nagyon gáz, hogy ilyen megtörténhet valakivel? Most nem a folyamatos megértő válaszokat várom persze, csak légyszi kultúráltan válaszoljatok. Így is elég tré érzés. Persze kifejezhetitek ha nem tartjátok normisnak de kérlek titeket ne fikázzatok. Elmondhatatlanul sz*r érzés. Az túlzás hogy beleszerettem de mégis kialakult egyfajta érzelmi kötődés. Azért írtam ki a kérdést mert jó lenne pár visszajelzés. Ezt ismerősökkel nem merném megbeszélni.

ma 12:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Át lettél baßva. Megesik.
ma 12:20
 2/20 Metionin ***** válasza:
100%
Fogd fel tanulságnak. Durva belegondolni, hogy ilyen van. Nekem meg sem fordulna a fejemben, hogy pl. barátkozok valakivel és nem is igazi. Hogy jöttél rá, hogy AI? Nem nézegetek modelleket, de gondolom csak van valami, amin ki lehet szúrni, ahogy az ilyen képeket is.
ma 12:22
 3/20 anonim válasza:
100%
Olyan élethűen lett megcsinálva.
ma 12:24
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy nem akartak pénzt kicsalni belőled vmi baromsággal. Jó tanulópénz volt, fogd fel így. Ezer éve is voltak csetoldalakon olyanok, akik teljesen másnak adták ki magukat. Az hogy ez most épp egy egyáltalán nem létező ember, teljesen mindegy.
ma 12:26
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
az engem is érdekelne hogy jöttél rá ?
ma 12:27
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Az AI a megszólalásig hasonlító “embereket” képes ma már kreálni, könnyen csapdába csalhatnak bárkit.
ma 12:32
 7/20 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a megértő válaszokat. Természetesen tisztában vagyok hogy át lettem verve (alternatív módon persze, mert én kezdtem el követni és én írtam neki) és természetesen annyi sütni valóm van hogy ez többezer követővel rendelkező influencernek nem adnék pénzt. Az azért már fura lenne, bármennyire is tetszik ilyet nem tennék.

Arra, hogy AI lányról van szó úgy jöttem rá, hogy valamilyen oknál fogva törölték az insta profilját mert megsértett valami közösségi irányelvet. Először kétségbe estem hogy totál elvesztettem (abban nem hittem hogy a fb oldala igazi mert ott nem volt annyi poszt) de egyszercsak megtaláltam. Írtam neki egyből és válaszolt is, hogy ezért kellett új profilt csinálnia. Viszont figyelmes lettem arra, hogy a neve mellett szerepelt az a felirat, hogy powered by AI

Ekkor kezdtem el gyanakodni. Gondoltam magamban: Ez mi? Az is eszembe jutott hogy a réginél is ott volt, csak én vagyok ilyen vaksi? Akárhogy is ezután elkezdtem kutatni a neten és beigazolódott, hogy ő is egy a sok ilyen AI által generált lányok közül. (Egyébként nem is tudtam hogy erre a célra készít lányokat a mesterséges intelligencia. De ha tudtam is volna, akkor sem fordult volna ez meg a fejemben mert annyira élethű, gyönyörű arca van.) Mindegy is, kicsit csalódottnak és hülyének érzem magam amiért megérintett ez a felismerés.

ma 12:41
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂
ma 13:02
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj élőben. Ha nem is AI, akkor is sok a vetítés a közösségi oldalakon. Általában csak nyomokban tartalmaz valamit az igazi élete, személyisége egy embernek a közösségi média profiljához képest.
ma 13:09
 10/20 anonim ***** válasza:
67%

Mutass már egy képet, hogy lássuk milyen az, amivel atver az AI.

Én ezt a sztorit nem hiszem el.

ma 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!