Aggódok a jövőmön, mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok. Másodéves egyetemista ,informatika szakon. Gyakran rámtörnek olyan gondolatok hogy mi lesz velem az én életemben, és mi az én jövőm. Nappal lereagálom ezeket , meg tudom nyugtatni magam, hogy majd kialakul minden szép lassan , stb. A problémám az elalvás előtti 1 órával és az éjszakával van. Ilyenkor szerintem félig már álomban vagyok. Pánik tör rám amiből nem tudok feleszmélni. Kattog az agyam mindenen, hogy nem is jó szakot választottam , hogy ez nem az én utam, egy szakításon is túl vagyok ezen is jár az eszem, a baráti köröm is most ment szét,távol van mindenki. Tehát összességében úgy érzem hogy a felnőtt életem kialakulása az romokban van. Ráadásul az esti, éjszakai fáradt elmém alvás előtt ezt tízszeresére felfújja. Fekszem csukott szemmel és egyre rosszabb és rosszabb, 1 másodperc alatt 20 negatív gondolat. A közérzetem borzasztó rossz ilyenkor. Aktívan sportolok, tehát nem a fizikai energia túltöltöttség az oka ennek. Van valami ötletetek?nov. 3. 21:57
2/4 anonim válasza:
Minden rossz, zűrösebb, minden-összejövős időszakból kikeveredik az ember. Egy pszichológus, de ez esetben akár egy coach vagy mentálhigiénés segítő is tud segíteni letisztázni, mit is akarsz valójában. Így hatékonyabb, mint az önmegnyugtatás, ami a jelek szerint nem bizonyul elégnek.
3/4 anonim válasza:
Próbálj ki valami gyógynövény alapú hangulatjavítót. Orbáncfű kivonatok (nem írok termék nevét) csökkentik a szorongást. Ezek vény nélkül kaphatók. Tapasztalatból mondom, sokat segít.
4/4 anonim válasza:
Felesleges dolgokon kattogsz. Nem lesz itt semmilyen jövő, háború meg rabszolgaság jön maximum annak, akinek nincs már most eleve pénze. (Mert akinek van, az talán el tud menekülni valami szigetre vagy nemtom.) Az átlagembernek kampec, úgyhogy inkább élvezd az életet, amíg tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!