Jól kipihentétek magatok a hosszú hétvégén?
Figyelt kérdés
nov. 3. 20:35
A kérdező szavazást indított:
85-100%
60-85%
50% körül
30-40%
10-25%
23 szavazat
1/11 anonim válasza:
Kereskedelemben?
Csütörtök: meló
Péntek: ünnep
Szombat: meló
Vasárnap: meló
Ééés holnap Hétfő: meló
2/11 anonim válasza:
Egyes: ezt hétköznapi pihenőnappal elvileg vissza kapod, bár az nem ugyan az...🙄
Kérdésre válaszólva, tettem vettem a ház körül, de persze még tudtam volna pihenni, bicajozni stb...
4/11 anonim válasza:
Mintha nem is lett volna pihenőnap. Annyi, hogy már nem vagyok félálomban, mivel jelenleg műszakos állásom van és elég nehezen bírom.
6/11 anonim válasza:
A "jól" nálam egy picit túlzás lenne, de valamelyest mégis sikerült kipihennem magam.
7/11 anonim válasza:
Halottakat vizsgáltam, hogy milyen stílusban öltöztették.
8/11 anonim válasza:
Valamennyire. Kitartást holnapra, akinek munka van. :)
9/11 anonim válasza:
aki melózott az ne picsogjon, mert nem ingyen csinálta hanem jópénzért. nagyon szeretnek panaszkodni a kereskedelemben is, közben emg elfelejtik hogy lehet hogy nyugisabb lenne otthon ülve, de nem kapná rá a pénzt ami kell az élethez
10/11 anonim válasza:
Nem,semmi se jött össze amit elterveztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!