Azok az emberek, akiknek kifejezett céljuk, hogy jól nézzenek ki, mit háborodnak fel, ha utána mindenki őket nézi a buszon?
Egy idő után már nagyon zavaró, hogy folyamatosan bámulnak. Pedig én nem vagyok azon, hogy jaj de jól nézzek ki.
Pl tegnap is a temetőbe vittük ki családdal a mécseseket és folyamatosan néz mindenki. A boltban bevásárláskor is akárhova nézek biztosan van egy ember aki néz folyamatosan. Valamelyik nap beültünk ketten a mekibe a testvéremmel. Én ültem úgy, hogy szembe a többi emberrel és azt veszem észre, hogy az egyik faszi 2 asztallal árébb folyamatosan bámul (és nem nő vagyok, neki meg ott volt a családja vele szemben). Másik eset amikor parkolóból kifelé sétálva van egy kocsi teli c tipusú női egyedekkel és vigyorognak rád meg szólogatnak ki, hogy mizu szépfiú…
Nem értem miért csinálják ezt de rettenetesen idegesítő.
"nem ad neked engedélyt arra, hogy majom módjára bámulj.
Mert hol van az a jogszabály, ami tiltja a bámulást? Jó hogy nem már megtiltsátok azt is hova meg mit nézzek! Elmentek ám a faxomba!
Szerintem meg a te hozzáállásod az idegesítő. Meg akarod szabni, hogy a szép nők nézhessenek téged, de senki más meg ne.
#1-el értek egyet.
Nem mindegy, hogy csak megnézed, vagy bámulod és méregeted,.
Nem vagyunk vakok nem tudunk becsukott szemmel járni, az ember megnézi akinek köszön vagy aki leül mellé vagy vele szemben.
Összességében kevesebb "szép" embert látunk minden percben több aki kevésbé az.
Egy Lamborhinit is hamarabb észreveszel mint egy suzukit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!