Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok az emberek, akiknek...

Azok az emberek, akiknek kifejezett céljuk, hogy jól nézzenek ki, mit háborodnak fel, ha utána mindenki őket nézi a buszon?

Figyelt kérdés
nov. 2. 10:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Nézés és bámulás között van különbség. Nézéssel semmi gond, odapillant valaki és nem történik semmi. Bámulással meg kellemetlen helyzetbe hozod a másikat, nem gondolom, hogy ezt magyarázni kell, hogy miért.
nov. 2. 10:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem háborodok fel. Fiúként picit zavar ha sokáig bámulnak, vagy ha csapatban vihorásznak a csajok, de nem vészes, kitudom zárni ezen embereket.
nov. 2. 10:31
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Mert bámulni gáz, és a majmok szoktak. Egy másik ember kinézete nem ad neked engedélyt arra, hogy majom módjára bámulj.

Nem is értem amúgy hogy mit lehet huzamosabb ideig bámulni valakin. Egyszer megnézed, látod hogy jól néz ki, aztán kész, elfordulsz, a magad dolgával foglalkozol.

Fogalmam sincs hogy valakinek hogy lehet az a szórakozás, hogy mereszti a szemét valakire.

Pláne ha az van amit mondasz, hogy "mindenki" egyvalakit bámul a buszon. Rendes ijesztő. Majmok bolygója.

nov. 2. 10:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én például sosem szoktam ezzel foglalkozni, nem is érdekel.
nov. 2. 10:50
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
Ja hogy te ilyen pszichopata, nő nélküli ember vagy kérdező.
nov. 2. 10:55
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
Gratulálok. Kérdés jelentve.
nov. 2. 10:55
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem, férfikat nézek.

nov. 2. 11:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Attól még beteges, undorító.
nov. 2. 11:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Rám nyugodtan bárki kiverheti, megtisztelésnek érezném.
nov. 2. 11:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Pihenj. Hétfőtől iskola pici.
nov. 2. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!