Lendülethiányom van? Mit lehet ezzel kezdeni?
Régebben mindenhez volt kedvem és haladtam is előre szépen. Mostanság meg nincs meg a lendület és belefásultam mindenbe és nem látom semminek sem értelmét.
Nem tudok félretenni, örülök ha kifizetem az albérletet. Szerelem... hát már az is elmúlt. A külsőmmel sem nagyon foglalkozom mer 152cm vagyok, ami ha toppon vagyok sem egy istennő alkata. Barátaim vannak de nagyon felszínesek és tudom, hogy 1 sem lenne mellettem a bajban.
Szóval te mindenki életét éled/ismered.
Jó reggelt Úristen! Nem is tudtam, hogy gyakorizol?
Tehát te meg azt gondolod, hogy a kérdező beáll a tükör elé, ezeket elmantrázza, és egy csapásra meg is szűnnek azok a tényezők, amik a jelenlegi állapotát okozzák, anélkül, hogy neki bármit is tennie kellene?
Dupla annyi fizetése lesz? Nőni fog 10-15 centit? Bekopogtat a szerelem?
Lesz önbizalma?
Úristen, nem is tudtam, hogy varázstükrök nem csak a mesében vannak.
Nőknél 152 cm nem zavar senkit a világon, de tényleg. Nőnél nincs olyan, hogy túl alacsony.
Egyébként nehéz így segíteni, hogy semmi konkrétum nincs. Az nem hangzik jól, hogy nem tudsz félretenni és hónapról hónapra élsz csak. Így nehéz hobbit is találni, hiszen mindenért fizetni kell. Úgyhogy elsősorban munkakeresést javaslok. Keress olyan munkát, ahol több a fizetés. Ha nincs a közeledben, akkor nézz messzebb. Nyelvek mennyire mennek? Külföld nem jöhet szóba? Bárhogy is, de először itt kell rendbe tenned magad, hogy jobb legyen a fizetésed és legyen szabadidőd, amiben azt tudod csinálni, amit szeretsz és érdekel.
1. Szerintem találnál társat ha szeretnél, egy 175 cm körüli ember bőven jó hozzád, és sokan vannak ilyen magasak.
2. nem törődsz a külsőddel...ez mit jelent? 155 cm-hez 70-80 kg vagy? Vagy a hajad mint egy madárijesztőé és az arcod is hót ragyás?
3. igen...elvileg sok ember mondja h sok a barátja....ja ilyen bulikra ivásra biztos...meg h lájkolják a megosztott bejegyzéseidet...de igazi az nagyon kevés van vagy nincs.
4. motivációd nincs, kedved sincs letört is vagy, magányos is..ez elég összetett és hosszas folyamat...jó lenne többet kimozdulni, jó lenne valami célt kitűzni.
Van amiben jó vagy, van bármi amihez kedved lenne ha nem lennél magányos? Véletlenül sincs senki akiben megbíznál? Ez általában 2 oldalú, ha te nem érdeklődsz más sem fog.
5. Alig marad pénzed...nincs más lehetőség albérleten kívül amíg kicsit összeszeded magad anyagilag? Vagy valakivel összeköltözni és közösen fizetni?
És egyébként mióta dolgozol, mióta vagy albérletbe, ezaz állapot hány éve tart, és ehhez egyáltalán hány éves vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!