Miért töltöd a hétvégét gyakori kérdéseket olvasva?
Figyelt kérdés
Deőszínténaszívedbenézve!nov. 1. 13:39
1/12 anonim válasza:
Azért, hogy legyen mindig kéznél olyan valaki, aki válaszolni tud az ilyen kérdésekre.
4/12 anonim válasza:
Egyedül vagyok otthon, egyéb dolgokat is teszek-veszek, de időnként ránézek. (F!)
5/12 anonim válasza:
Mert szeretethianyos vagyok, és ezzel felejtek, meg remélem, hátha hasonló lélekkel összehoz a sors
6/12 anonim válasza:
Mert rohadtul unatkozok és szeretek értelmes vitát folytatni érdekes kérdésekről (persze ezen az oldalon az „értelmes“ nem mindig valósul meg :))
7/12 anonim válasza:
Várom a legjobb barátomat, és megyünk biciklizni, a kedvenc helyünkön eszünk egy jó lángost, aztán este sörözés. Amíg ideér, én itt elütöm az időt.
8/12 anonim válasza:
mert szerencsére azt csinálok amit akarok és most épp ezt akarom csinálni.
10/12 anonim válasza:
Nincs jobb dolgom, pontosabban, de, lenne, azonban nem érzem azt, hogy érdemben tudnék vele haladni most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!