Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordult már, hogy valaki...

Előfordult már, hogy valaki szokatlanul erős hatással/benyomással volt rád?

Figyelt kérdés

Ha igen, ez oda-vissza működő dolog volt, tehát kölcsönös?

Konkrétan mi történt, mi váltotta ki és mi lett utána?

okt. 29. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt. Saját magamat b@sztam át.
okt. 29. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen. Nagyon ritkán... néhány évente csak, hogy így belémcsap villámként egy-egy újonnan megismert emberről, hogy jobban érdekel, mint bárki más.

Általában nem viszonzott. És még ha szimpatikus is vagyok a másiknak, akkor is sok idő, és energia, de kb egyikből se lett se kapcsolat, se barátság...

Semmi különös nem történik ilyenkor. Beszélünk, elvagyunk, jól érezzük magunkat. Valami megfog a személyiségükben ezeknek az embereknek. Talán leginkább olyan dolog, ami bennem nimcs meg.

okt. 29. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Szokatlanul erős benyomást tett rám. Kölcsönös volt a szimpátia. Soha nem éreztem ilyen vonzódást senkihez. Ezzel vége is a történetnek. Úgy tudom elképzelni, mintha az 1-es lenne a másik oldalon.

Másokkal kapcsolatban felemás a viszony. Általában nem azt csodálom, aki engem és fordítva.

okt. 29. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Munkahelyen egy munkatarsam

De csak kinoztam magam a fura erzesekkel és inkább kileptem onnan

Amugy is már utáltam a helyet meg a munkát is

tegnapelőtt 05:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen pár éve egy srác. Látszólag kölcsönös volt, de egyikünk sem lépett végül, így nem lett folytatása. Bár egy jó ideig sokszor eszembe jutott még.
tegnapelőtt 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!