Ovuláció után a negyedik napon szokatlanul erős mellfájdalom. Valaki találkozott már ilyesmivel?
Nekem szinte mindig fáj, ovu után 2-3 nappal kezdődik, menstruáció előtt 2 nappal ér véget. A prolaktinom normális, nem az a probléma, az alacsony progesztron szinthez társuló magas ösztrogén szint okozza (nem feltétlenül számszerűen alacsony és számszerűen magas, hanem az egymáshoz viszonyított arányuk nem jó).
Mellultrahangon rákérdeztem a doktornőnél pontosan amúgy konkrétan mi fáj ilyenkor, a szervezet visszatartja a vizet, megtelnek a mellek vízzel és az feszít. (Ilyenkor nagyobbak, teltebbek is a mellek, mint ciklus elején)
Amikor teherbe estem akkor mensi előtt 2 nappal nem elmúlni kezdett a mellfájdalom hogy bedurvult, már azon gondolkodtam ezen milyen fájdalomcsillapító segíthet... (sajnos vetéléssel végződött)
Terhességi tünet leghamarabb 1-2 nappal a nem várt menstruáció előtt lehet, előtte bármit is érez az ember inkább arra kell gondolni, hogy valami nincs rendben a szervezetében, mint terhességre...
Köszi a gyors válaszokat csajok.
8-as neked lehet igazad, egy percig sem gondoltam rá de volt 3 vérvételem és hasi mr vizsgálat az emelkedett ostradiol szint miatt. Az eredmény negatív lett, az esetemben valamivel beviszem a szervezetembe ezt a mennyiséget. Fura, mert akkor abszolút nem tapasztaltam semmilyen tünetet.Azóta kerülöm a szójás dolgokat, kontroll vérvétel már jó volt. Ezek szerint csak volt…-.-“
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!