Beültetés után 2. napon iszonyú mellfájdalom?
Tudom sablon kérdés, de nekem a 29 évem alatt mensi előtt alatt után soha sem fájt/ feszült a mellem, így ez egy extra újdonság, nemhogy lombik beültetés után. 3 napos embriót kaptam vissza tegnap, így gondolom még a beágyazódás nem kezdődött el.
Mind a kettő mellem extrán fáj/ szúr ma este óta. Ez normálisnak mondható? Kicsit reménnyel tölt el igazából :)
Nektek volt ehhez hasonló “tünet”?
Szia!
Nekem penteken volt a leszivas, sajnos most nem lehetett beultetes ebben a honapban de a melleim ma irtozatosan fajnak, pedig sose szokott.
Persze azert remenykedj mert az is nagyon fontos ☺️, de lehet ez a tunet csak a stimulacionak tudhato be. Szoritok! Ird majd meg hogy sikerult!
Egy stimuláció, és utána egy nagy dózisú progeszteron támogatás akkora hormonális változásokat okoz(hat), ami teljesen szokatlan egy nőnek, hiszen alapjáraton nem ilyen hormonszintekkel működünk.
Jól írtad, hogy 3 naposokkal még a beágyazódás sem indult el, ezért nyilván a hormonok okozzák.
Ettől függetlenül persze sikerülhet, még semmi sem dőlt el.
Nálam sosem volt jelentős változás a melleimben, stimulációk után sem (5 volt). Még a sikereseknél sem éreztem semmit; sőt, még a terhességek alatt sem igazán.
Nem vagyunk egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!