Érzékeny mellek-progeszteron szint?
Figyelt kérdés
Minden hónapban a tüszőrepedést követően megduzzadnak, érzékennyé válnak a melleim. Ez a mellfájdalom eltart egészen a mensziig, nagyjából 2 hétig. Utána megszűnik a duzzadás, fájdalom. Olvastam valahol, hogy az alacsony progeszteronszint okozza. Más panaszom nincs. pl. nincs barnázás menszi előtt vagy után.
Önmagában a mellfájdalom lehet ennek a következménye? Dokihoz majd egy hónap múlva megyek, őt mindenképp megkérdezem. Addig gondoltam megkérdezlek titeket, hátha volt/van valaki hasonló panasszal.
2018. okt. 30. 13:57
1/5 anonim válasza:
Erre én is nagyon kiváncsi vagyok,ha nem baj akkor követem.
2/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekel mert nekem is nagyon megvannak duzzadva...
3/5 anonim válasza:
Azért ez nagymértékben lehet alkati kérdés is. Nekem tök rendben van a progeszteronszintem (rengeteg hormonlaboron voltam más miatt, de ezt is nézték mindig, a ciklus minden pontján), és mégis úgy érzem, hogy föl fognak robbanni...persze állhat mögötte hormonhiány is, természetesen, csak nem minden esetben. Van, aki szimplán ilyen.
4/5 anonim válasza:
Nekem pont ez volt, és csak a szülés(ek), szoptatás(ok) után múlt el a jelenség.
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál. Azt mondta teljesen normális jelenség. Van aki ennyire megérzi a pé-t.
Engem azért aggasztott, mert nem volt mindig így. Csak az utóbbi 1-1,5 évben vált rendszeressé.
Köszi szépen a válaszokat nektek! Most már megnyugodtam! 😊
2018. nov. 24. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!