Normális ez az erős melankolikus, bús ürességérzet egy számomra szokatlanul kellemes, élvezetes élmény után?
Szerintem, ha jól éreznéd magad ott, ahol élsz, ahol vagy, akkor nem lenne ennyire erősen nyomasztó és melankolikus.
Mert mivelhogy nem érzed teljesnek a hétköznapjaidat, ezért kapaszkodszaz élménybe.
Mostezlehet, hogy hülye hasonlat, de nekem sulis koromban volt nagyon megviselő, az unokatesómtól elválni. Ha eltöltöttünk együtt 1-2 hetet, szinte belebetegedtem, hogy újra haza kell mennem és el kell válnom tőle.
Szóval, értem az érzést, és szerintem valahol normális, és úgy gondolom, csak azalapból mélyebben érző, melankoliára hajlamos embereknél jelentkezik olyan erősen, hogy megvisel.
De tudod, minden elmúlik egyszer, fel a fejjel, és próbálj szép dolgokra gondolni / koncentrálni :)
Ahj, bocs az elírásokért -.-
Olyan rossz, hogy nem lehet utólag szerkeszteni a választ :D (égés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!