Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Adjak lejjebb az elvárásaimból?

Adjak lejjebb az elvárásaimból?

Figyelt kérdés
Egyedülálló pasi vagyok, de úgy érzem azért, mert a lányok felé támasztott belső igényeim nagyok. A külső komolyan nem zavarna, de olyan lányt kerestem mindig, akivel lehet csipkelődni, szeret olvasni, nem face és insta függő. Sok csajjal azért nem jöttem össze, mert nem volt semmi közös belső tulajdonságunk, és halálra untam magam velük már az első randin. Szerintetek túl sokat várok el? Az a baj, hogy én nem tudom színlelni a lányok felé, hogy érdekel, ha számomra érdektelen dolgokról fecsegnek. Mit lehet tenni ezen hejzetben?
okt. 28. 17:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
én is olyan fiút keresek, aki a haverom is, nemcsak a pasim. Erre jó lehet, ha először barátok vagytok a lánnyal, de szerintem ha működik köztetek a kémia, akkor nem lesz ezzel baj.
okt. 28. 18:35
 12/13 anonim ***** válasza:
61%

"olyan lányt kerestem mindig, akivel lehet csipkelődni, szeret olvasni, nem face és insta függő"

Ha ennyit kerestél csak, és nem találtál, akkor benned a hiba.

Az pedig, hogy Te halálra untad magad egy randin, az nem mond semmit. Sokan azért unják magukat, mert unják, ha nem róluk szól a beszélgetés, képtelenek aktívan figyelni, egy párbeszédet fenntartani, mert be van szűkülve, miről tudnak beszélni.

okt. 28. 18:37
 13/13 anonim ***** válasza:
69%

Szóval annyi az elvárásod, hogy ugyanazt a fajta médiát szeresse, mint te (írott), és ne szeresse az olyan médiát, amit te se szeretsz (közösségi). Plusz "csipkelődjön" veled.

Ez így önmagában nem sok, sőt, személy szerint elég sekélyesnek is gondolom, pláne hogy face-n nincs is nagyon senki 40 alatt, de már lassan instán se... Kéne valami update, mert kb 15 éve voltak utoljára ezek az oldalak a közösségi média függők gyűjtőhelye. Most tiktok van, vagy nem tudom.

Na mindegy, szerintem válogass nyugodtan, mert az senkinek se jó, ha valaki olyannal jössz össze, akit lenézel. Az egyedüllét nem a világ vége.

okt. 28. 20:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!